Veľa modrín....Z čoho?

tinulik24

mám kamarátku ktorej sa tiež robili modriny po nohách - najskôr malé a potom to už boli veľké flaky - neviem presne čo jej zistili - bolo to niečo so zrážanlivosťou krvi, ale viem že sa dlho liečila v nemocnici a potom ešte niekoľko mesiacov doma. Bolo to niečo vážnejšie, choď s tým radšej k lekárovi nech ťa vyšetrí a nepodceňuj to.

MARISA116

OK VEDELA SOM ZE NEUVERIS JA VIEM PODLA MOJEJ SESTRY JEJ ZOMREL MANZEL NA RAKOVINU A KOLKO KRAT SA JEJ SNIVA S MANZELOM A RANO STANE A MA MODRINU JA TA NESTRASIM LEN TI CHCEM POMOCT ZE TO NEJE NIC NESI CHORA A ANI ZADNE VITAMINY NEPOMOZA..OK TAK PREPAC POTOM

Ivka 1

Juva spravne daj si vysetrit krv a az budes mat vysledky krvi, napis mi na mail ak chces. Aloe s pridavkom brusnic,jablk a kapustovej stavy obsahuje aj dostatok bioflavonoidov,co ma vplyv na cely organizmus, teda aj na cinnost hrubeho creva = vstrebavanie zivin.Samozrejme aj ine prirodne produkty ako traviace enzymy,vitaminy,mineralne latky su tiez velmi napomocne.

JUVA

MARISA116: Nestraš prosím ťa..Čo sa týka blízkych..V priebehu pár rokov mi zomreli rodičia a aj babka s dedkom..Ale nemyslím si,že to bude tým..Pôjdem si dať najskôr vyšetriť krv,potom budem jesť všetko to čo mi prikázali a ak ani to nepomôže,tak sa budem zaoberať inými alternatívami..

MARISA116

JUVA_ NO LEBO ASI MA BUDES POVAZOVAT ZA BLAZNA ALE KED MAS MODRINY NA TELE A NEBOLIA A ZNICEHO NIC ICH MAS TAK TO JE ZE SA TA DOKNUL MRTVY NEZOMREL TY NIEKTO BLIZKY ?

sisina8

Ja mam v poslednom case tiez problem s modrinami, ale najma na rukach-dlaniach.Ked nieco robim, zrazu ma zacne divne boliet nejake miesto na dlani, az mi to trpne a ja vidim, ako mi vlastne praskla cievka a krv sa mi vali pod kozu a vznika taka "gula".To miesto si rychlo stlacim a ono to prestane.Samozrejme, potom mam modrinu 3-4-dni. Co sa tyka krviniek, mam vsetko v poriadku, (chodievam darovat krv.)Vitaminmi-ovocim-zel. sa teraz doslova prepchavam, asi bude problem inde...

JUVA

MARISA116: No modriny ma nebolia,iba tie čo viem,že som sa proste niekde brutálne buchla..Ale tie ostatné nebolia..Prečo?

RNG

JUVA, nielen ovocia ale aj zeleniny, hlavne farebnej(farby zeleniny su z casti z karotenoidov=antioxidanty)
Ale na cas by som doporucil brat aj bioflavonoidy extra, v doplnkoch ako napr esterC s bioflavonoidmi, aspon 1 gram bioflavonoidov denne extra, kym modriny nezmiznu.