SMS v mobile mojho priatela

Príspevok v téme: SMS v mobile mojho priatela
etina

Caute, chcela som sa Vas opytat. Chodim so svojim priatelom cca pol roka.Vsetko je ok, nic take vazne sa nedeje. Ale ked mi nechal mobil tak som don nakukla..nasla som tam sms typu. dufam,ze si na mna nezabudol.zase sa mi s tebou snivalo. Ked som sa ho na to opytala, vysvetlil mi to, ze ked boli na rozlucke so slobodou s kamosom, ze na nejakej diske sa dali do debaty s nejakymi babami a ze jedna z nich mu teraz vypisuje. Ze on jej neodpisuje,ze obcas si napisu na FB. Myslite si, ze mozem tomu verit, ze to pre neho nic neznamena? Ze s nou v ten vecer tam nic nemal? On tvrdi, ze nie...ale ja mozem iba verit....a strasne casto nad tym premyslam, ze co a preco a ako? Dakujem. Mohli by sa aj muzi chlapi vyjadrit.

citronik

Ahoj, aj ja si myslím, že zadaný chalan nemá čo dávať svoje číslo druhému dievčaťu. Možno to niektorí chalani robia preto, lebo sú hrdí na to, že má nejaké dievča oňho záujem, tak s hrdosťou im ho aj dajú. Podľa mňa to nie je správne. A ako vidno, to dievča je veru asi "dosť charakterné" keď lezie do revíru zadanému chalanovi, ktorá normálna baba by to spravila? Jedine len asi preto, aby chcela nejako nepriamo ublížiť priateľke toho chalana, resp. jej ho prebrať. To takéto máme byť my dievčatá? A to potom kde sme?

kajka01

mne sa to zda tiez zvlastne na co jej daval tc...mohlo byt ze mal vypite tak si neuvedomil "dosledky" a to cislo len tak dal...ale aj tak.moj priatel mi sam raz povedal ze nerozdava cisla aby ho potom neotravovali ludia a to si aj ja myslim..ked nic nechcem tak na co davat cislo...

adka25

podla mna je jasne ze ti nepovie pravdu. Jasne ze ti povie ze jej neodpisuje. Ja by som mu az tak neverila. Poprve nemal ziadnemu dievcatu davat svoje cislo.

peter24

"asi mi nic ine neostava len verit"...preco LEN verit???... to nie je len, dovera je jedna z veci, ktora so vzajomneho spoluzitia dvoch ludi robi vztah...ale zase chapem aj to, ze ak si sa uz parkrat popalila, tak pristupujes k takymto "mudrostiam" s odstupom

etina

Ano jaja asi mas pravdu. On ju urcite nevyhladava, to len mne na tom vztahu asi zalezi az prili s proste uz ma tolkokrat chlapi podviedli, ze mam obavy, ze sa to stane aj teraz. Chapes? Pretoho akokeby podozrievam. Takze tak. A on ju nekontaktuje urcite, pretoze ked sme pozerali FB vzdy napisala prva ona, nie on. A navyse jeho spravanie ku mne sa vobec nezmenilo....

jajka001_

urcite by som jej nevolala... nech si ho obdivuje, a co. horsie by bolo keby s nou chodil von, alebo ti klamal kam chodi, skryval sa, zatlkal.
si to zober z tvojej strany, niekto sa do teba zalubi , vypisuje ti aj ked vie ze si zadana a nemas zaujem - vies takeho cloveka surovo odstrcit? nie, skor sa k nemu chovas zdvorilo a s odstupom - ak je dost inteligentny, tak pochopi a prestane. pokial ju nebude on vyhladavat, je to v pohode.

etina

Diky baby....ja mu verim, mam z neho taky pocit, ze aj to, ze s nou vobec ostal v kontakte olutoval. Ja neviem ci je spravne ju kontaktovat, pretoze vie, ze on ma priatelku a nechcem sa znizit na taku uroven, ze to budem preverovat u nejalebo ju strasit..aj ked aj to ma napadlo. No asi mi nic ine neostava len verit a spoliehat sa na to, ze pravda vyjde na javo. A kontorlovat ho, boze ja by som uz podobnu sms nezniesla. Ale sme sa o tom celom bavili celu noc a cely den a boli sme uz v takom stadiu, ze uz sme aj pomaly kazde slovo co spolu prebrali hodnotili, takze si myslim, ze ak by s nou skutocne nieco mal bol by mi to povedal a nechal ma. No neverim, zeby bol az taka ku.va...to nie je on, on je moc citatelny, aj tu sms som nasla len preto, lebo ju dostal a cudne , prekvapene sa zatvaril a nepovedal kto pise...pricom on mi to aj sam od seba vzdy povie, ja sa na to nepytam.

jajka001_

vzdy to bude tak, ze zijete v spolocnosti, nie na opustenom ostrove, stretavate sa s ludmi, znamymi i novymi, a takisto ako ty nevies, ci sa zrazu nezalubis, to nevie ani on - a nikde nie je zaruka. nemozete sa izolovat. musis respektovat ze ma svoj zivot a dufat, ze ked sa zalubi do inej, tak ti to cestne povie a nebude ta klamat.
a dôverovat, ale preverovat. a mysliet na to ze prilezitost robi zlodeja.

tutuna

Chlapom netreba uplne verit, lebo to potom zneuzivaju. Ja som si o svojom myslela, ze je iny, lepsi ako ostatni chlapi, ale zistila som, ze je rovnaky, miestami este horsi. Urcite to radsej preveruj, ju, aj jeho. Neviem, myslis, zeby pomohlo, keby si jej napisala, ze si jeho priatelka? Ci by sa stiahla a dala pokoj? Aj keby nieco spolu mali, chlap ti to nepovie, mozno iba vtedy, ak by uz chcel s tebou natrvalo skoncit a mozno ta viac nevidiet.

tutuna

Mozno ma naozaj pravdu, ale to zistis az neskor. Co ti budem hovorit, nieco podobne som mala. Dozvedela som sa, ze ten moj, uz byvaly, zabera za inou, aj som vedela, za ktorou. Opytala som sa ho na to a on povedal, ze ju vobec nepozna, ani to meno nepocul. O nieco neskor som sa dozvedela, ze ho navstevovala v jeho byte, sam sa preriekol. Cize pravda vyjde najavo, skor ci neskor.