Detoxikacia a antibiotika

Príspevok v téme: Detoxikacia a antibiotika
zuzula11

Povodne som mala v plane oddnes zacat detoxikaciu, ale teraz som uz treti den na antibiotikach. Bolieva ma zaludok - mam vela zaludocnych stiav, lekar povedal ze zo stresu ...a tak som si myslela, ze mierna ocista nezaskodi. Beriem probiotika, multivitaminy a B-komplex. Je rozumne "postit" a liecit sa? Dakujem za odpovede.

Ivka 1

Zuzula da sa objednat aj cez internet ale naco ho zbytocne preplacat,ked sa da lacnejsie . Rovnako Ti mozem pomoct aj s kvalitnymi probiotikami.Napis na mail ak chces.

- mira

Máš i zápal, to nasvedčuje o silnom prekyselení telesných tekutín. Preto ti dobre netrávi, probiotiká sa ti neujmú a kyslomliečne baktérie v takomto prostredí vyhynú. Prostredie upravíš tak, že vylúčiš hlavne jednoduché cukry, stužené a živočíšne tuky, ovocie a všetko z mlieka.
Liečivé na žalúdok je hlavne pšeno a guľaté zeleniny. Na tie klaď dôraz, ale jedz i iné druhy, a kvasené zeleniny na úpravu trávenia. Povarené zeleniny dopĺňaj čalátmi, pretože povarením zelenina zjemní a zmäkne, minerály a vláknina sú ľahšie stráviteľné.

mirka 23

No silne probiotika v lekárni nezoženieš. Treba pozerať na to, koľko bakterii obsahujú a koľko druhob baktérii tam je. Probiotiká jedz večer po jedle, najlepšie s kuskom jablka.

RNG

na zaludok posobi hojivo nielen aloe vera ale aj vytazok zo sladovky hladkoplodej DGL a dumbier.
Tie problemy z "privela kyselin" su obvykle zalozene na pocite bolesti a plynnatosti, pripadne pale, a to su vsetko dosledky NEDOSTATKU kyselin a neutralizacie to len zhorsi v konecnom dosledku, hoci symptom bolesti na par hodin potlaci.
Na dodanie probiotik rozhodne neodporucam activiu, po prve obsahuje primalo probiotik a len druhy sposobujuce mliecne kvasenie
za druhe je privela ludi, co ma problemy s mliekom a mliecnymi vyrobkami a nevie o tom.
Skus vynechat mliecne par tyzdnov a zober si poriadne silne probiotika.

Tvrdim zo skusenosti(teda nielen nazory mnozstva lekarov ale aj svoje vlastne skusenosti):
Velka vacsina problemov z travenim sa da vyriesit doplnkom kyselin, enzymov vlaknin a probiotik

zuzula11

Ivka, dakujem za radu ... Kupim ten gel v lekarni alebo sa da objednat on-line?

Tie bolesti zaludka mam uz dlhodobo ... Tak asi tri roky, miestami mi lekar predpisal Quamatel a pomohlo to - hlavne ked som mala vela stresu v praci. ja skusam activiu a zabera, len v poslednom case ma pobolieva brucho castejsie. Dik za tipy.

Ivka 1

Zuzula odporucala by som pitie Broskynoveho gelu,je velmi dobry aj na detoxikaciu tela,ktora by mala trvat min.tri mesiace. Broskyne obsahuju mangan a horcik, co ma vplyv na pracu srdca a mozgu. Podporuje tvorbu hormonu Serotoninu,ktory nazyvame aj hormonom stastia. Preto je velmi vhodny pre ludi,ktori su pod neustalym stresom alebo maju depresie. Zakladnou zlozkou tohto gelu je aloe stava,ktora ma detoxikacne a protizapalove ucinky.
Co sa tyka zvyseneho mnozstva zaludocnych stiav,mozu byt dosledkom aj uzivania anitibiotik. Skus sa zamerat na
zasadotvorne potraviny a dobre by boli aj
traviace enzymy.

zuzula11

Januska .. so, z Popradu takze Blava je dost od ruky ... ale dakujem za typ.

Inac, chcem este podotknut, ze cielom mojej detoxikacie nie je schudnut, len ukludnit zaludok a tym si aj zlepsit plet ... Po poslednych dvoch mesiacoch stresu v praci vyzeram ako pubertacka ... vyrazky na ramenach chrbte a kde-tu aj na tvari. K tomu tie problemy so zaludkom ... Takze sa nechystam hladovat mesiac, len par dni ...

januška

skus napisat do centra alternamedica. mne odtial poslali zadarmo recept na zapchu. tebe mozno poradia co mas robit. radsej sa obrat na odbornikov, lebo tu ti my nikdy tak spolahlivo neporadime.