Ten prekliaty TAMPÓN

Príspevok v téme: Ten prekliaty TAMPÓN
nanny

Dobry, mam 15 a stale si neviem zaviest tampon, skušala som to 4krat počas menstruacie a 2krat počas toho ako som ju nemala asi tyzden alebo dva po nej, no nedokažem si ten tampon zaviest, stale ked sa ho pokusim zaviest ma to strašne boli a hoc tlačim o dušu nevie sa pohnut dalej, všetky moje kamaratky uz pouzivaju len tampony a ja som jedina ktora si ho nevie ani len zaviest, podľa mna ten otvor nie je dost velky aby sa tam niečo vopchalo, prosim mohli by ste pomoct? Možno je ešte problem v tom ze ja sa strašne bojim a ta spanikarim ked si ho skušam zaviest ale uz aj ja sa chcem kupat počas menstruacie lebo nechcem presediet len vonku a pozerat na kupajucich sa ludi. Pomozte mi najst v čom je problem alebo mi poradte niečo na upokojenie predtym. Dakujem

meForMe

Ahoj, ako uz baby pisali Tampaxy su super..Maju aplikator, a nielenze sa zavadzaju lahsie ale aj su aj hygienickejsie pretoze nie vzdy mas moznost umyt si ruky..Uvolni mysli na nieco zabavne,a uvidis ze ti to tam pojde lahsie..

sarah parker

ja som zacala pouzivat tampony davno predtym, ako som mala prvykrat pohlavny styk. nevidim v tom ziaden problem.
skus si zavadzat tampon tak, ze budes v miernom podrepe, teda nie po sediacky, ale trochu vyssie, prstami trosku rozovri pysky a nasmeruj ho dozadu, nie priamo hore, akoby smerom ku konecniku. ak nemas aplikator, tak ho musis dat tak hlboko, aby ti ukazovak vosiel aspon napoly do posvy. ak ho nedas dost hlboko, bude ti vypadavat a nesplni svoj ucel.
ja pouzivam len tie najkvalitnejsie tampony, s povrchom silk touch.

Ema132

mne tiez zo zaciatku nesli davat tampony..:) jedine co mi sli od zaciatku(aj ked som bola este panna;) ) a jedine co si viem dodnes dobre zaviest su tampax s aplikatorom;)

alzbee

No ja som zacala tampony pouzivat, az ked som prisla o panenstvo...dovtedy mi tam tiez absolutne nesli...respektive, ked som tam nejaky jeden napchala, tak ma pri sedeni uplne tlacil, nemala som ho vobec hlboko zavedeni, cize som ich ani nepouzivala..:-/ myslim, ze najlepsia poloha pri zavadzani tamponu je, ked si dajmä tomu lahnes na postel alebo si jednu nohu vylozis na zachod a tak sa o to pokusis. Treba byt uvolnena-zhlboka dychaj a popritom stahuj a uvolnuj posvove svaly. Drzim palce:))

bibi84

ahoj,

v prvom rade by som ťa chcela uistiť, že ja mám 25 rokov a tampon, teda ten klasický si dodnes neviem dať. Skús tie s aplikátormi, je to stokrát jednoduchšie. Hlavne to neskúšaj ked nemáš menzes, lebo to ti ani nepôjde. Keď ho budeš mať, tak si v klude sadni na záchod, uvolni sa a pomaly to skúšaj. s aplikátorom je to fakt jednoduchšie a určite sa ti to podarí. Držím palce a dúfam, že prežiješ pekné leto s kúpaním aj počas menzesu :-)