Nemozem sa zbavit lupin..

kijolita

skus tento sampon - notino.sk mne pomohol po dlhom neuspesnom experimentovani s babskymi radami a octami a neviem cim este tento sampon pomohol

fezoj78

Dobrý deň.A čo tak šampon bez chémie,bez parabenov.Obsahujékonopný olej
prírodnú zložku-laurylpolyglucosid.Je to výťažok kukurice a kokosového oleja.Pomáha aj mne.A priznám sa,keďže som sa rozhodol,že pomôžem aj ja ľuďom ktorý majú problém z lupinami tak ho budem predávať.Viac informácii na emaili jogo78@centrum.sk

Tana Slezakova

Mne pomohol šampón Selsun Blue. Avšak trvalo mi strašne dlho, kým som ho objavila. Skúšala som aj všelijaké domáce recepty, niečo mi zlepšilo stav lupín, no po čase to bolo horšie. Je to ako s inými zdravotnými problémami. Jednému zaberie liek, druhému jednoduchý čajový odvar. Treba vyskúšať rôzne veci. Ja som to hľadala roky. Šampón som si kúpila cez internet www.selsunblue.sk no neskôr som zistila, že sa dá kúpiť aj bežne v lekárni.

vika07

Pouzivat sampon na zbavenie lupin - nie je nic horsie... Predajcovia pridaju zanedbane percento ucinnej latky do nadoby plnej chemikalii a my cakame ze nam to urobi zazrak na hlave... Citala som mnozstvo stranok ohladom tejto temy, vyskusala vselijake sampony ale nic sa nedialo, obcas som mala pocit ze skor zhorsilo... ale dnes uz ich nemam, viete co mi pomohlo? čajovnikovy esencialny olej... Umyjem si vlasy samponom, oplachnem vodou a nakoniec vlasy preplachnem: do 7dcl sklicka nalejem ocot asi tak 1 cm, zalejem vodou asi do 3/4 a dam asi 3-5 kvapiek cajovnika. Preplachnem si tym hlavu a ziadne lupiny nemam :) vazne, ak mate problem, vyskusajte a mozno aj vam zaberie :)

piraatka

a to som mala tych lupin naozaj az az, k tomu som si to nevedomky rozskrabavala co to iba zhorsilo...sampon treba naniest, vmasirovat jemne do pokozky a nechat posobit aspon take 2-3 minutky aby to malo ten spravny efekt, aspon zozaciatku treba vzdy nechat posobit

piraatka

vsatkym, ktori mate problem s lupinami odporucam vam sampon Vichy Dercos proti lupinam, je fakt dobry, mne pomohol takmer okamzite, nikdy po zmiti predtym tie biele potvory nezmizli, pouzila som ho, jeden dva tri zmytia a boli prec uplne! Sice je pisane, ze zmiznu po mesiaci, ale mne zmizli skoro hned. Pomohol aj mojmu bratovi, ten mal lupiny cele roky, ja iba obcasne, a pomohli mu! Dostanete ho v lekarni, stoji okolo 12e.

MadamD

Aj ja som mala tento problém, ale ako používam šampón GlissKur na farbené vlasy (v takom červenom obale) je ich menej :) Neviem čo je na tom pravdy, šampón máš meniť každý mesiac... Ale neviem či je to tak, popravde neskúšala som to :)

Siska238

Ja jednoznačne odporúčam šampon Elseve proti lupinám, má modrý obal. Ja som tieš bojovala s lupinami, ale akonáhle som začala používať toto, tak už 5 rokov žiadne lupiny nemám. A sem tam aj šampon zmením, a nikdy sa mi nevrátili :)