Prestrelenie uší....

rtsetsrgtsdg

chcela som sa opýtať kde na záhorý v okolí senice sa dá dať spraviť prepichnutie ucha ale aj v hornej časti.. je lepšie isť do nejakého študia??

raduš_ka

Ahojky...strašne som chcela 2 dierku v uchu...kamoška mi ju prepichla ihlou...robila mi to asi trištvrte hodinu...a bolo to utrpenie...poradíím:Najlepšie čo je ísť si prepichuť ucho kozmetičke alebo do nejakeho študia...vobec to neboli...uplna pohodkička..:)

Alila

Ahoj pls nevie niekto nahodou kde sa da v nitre prepichnut ucho ale u lekara ?? pls potrebujem to vediet rychlo :) len ci je to napriklad nejaka specializovana ambulancia :)

Lorna

To sa dá aj v salone krasy, ale tam piercing väčšinou iba nastreluju a neprepichnu ti napriklad pupok ale iba to čo sa dá urobiť s nastrelovačom...To sú uši, nos..

typ: dá sa to spraviť aj u kozmetičky a chirurga

Luluu

Ja som si davala prepichavat uchoo aj v chrupavke aj normalne...ale radim vam normalne pretože v chrupavke je to dost velka bolest :D

CrAzY gIrL:D

no ja som si sama prepichovala ucho a nic mi neni...moja kamaratka ma minimalne 10 piercingov v obi dhvoch usiach (spolu) a aj v jazyku ma jeden a vsetko si robila sama...takze netreba mat z toho strach :)