Aké probiotiká?

RNG

pozrite na Ultimate Probiotics firmy Swansonvitamins.com
A to nie je jedina firma, co dava na th probiotika v davkach desiatek miliard(billions) kultur v kazdej kapsuli.

Ivka 1

Jogurty su dobra vec, urcite ale co sa tyka zivych probiotickych bakterii tak tych je tam velmi malo ak tam vobec nejake zive este su.
Co sa tyka kvalitnych probiotik hladaj take,ktore obsahuju viac druhov probiotickych bakterii s co najvacsim poctom v jednej davke.Podstatne je,ci ich
musis skladovat v chladnicke a kolko denne ich musis uzit aby mali efekt.

ferah

House, to by si musel zjest stodesat takych jogurtov, alebo jednu kapsulu.. napriklad firma Swiss ma dobre probiotika, Bukovsky ich odporuca..

mirka 23

www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Zaujimavé, mne našlo 30 tém o probiotikách, toto su len niektoré z nich, treba prečítať. Fakt je blbé zakladať tému, ktorá tu už toľko krát bežala.

mjauka

Ja som bola zvedavá len na skúsenosti ostatných, ujo google mi vyhadzuje že sú všetky probiotiká NAJLEPŠIE samozrejme, lebo sú to zaplatené články a reklamy. To ma nezaujíma. Chcela som si len prečítať, či niekomu niekedy dokázatelne pomohli nejaké probiotiká a keď tak ktoré.
Je mi jasné, že najlepšie sú jogurty, lenže ja mám alergiu na mliečnu a vaječnú bielkovinu a tiež intoleranciu laktózy. Takže s jogurtmi to nejde dokopy:-)