Som normalna???

Príspevok v téme: Som normalna???
laura02

Nerozumiem jednej veci. Teda sebe.. Nedokazem mat vztah..!! Proste aj ked sa mi daky chalan paci tak a rozpravame sa tak je to vsetko fajn a ked uz ma byt medzi nami nieco viac tak ja mam strasnu chut cuvnut.. A urobim to !!! Mam nieco po 18tke a este som nemala ziadneho chlapca... Proste si asi nepripadam pre ziadneho dost dobra.. a co by povedali ludia a rodicia.. keby JA s niekym chodim... je to chore.. ale ja nedokazem s niekym mat plnohodnotny vztah.. Paci sa mi rok jeden chlapec, a ked uz aj malo medzi nami nieco byt tak ja som zase raz cuvla!!! Proste sa neviem pochopit.. nie som asi norlmalna..:(((

Azuriitko

Tak myslím, že nemusíš mať strach, žeby si sa nezamilovala. Raz to fakt príde že ani nebudeš vedieť ako. Ale môžeš to skúsiť brať aj pozitívne, že možno keby niektoré z týchto vzťahov, ktoré vznikali, skúsiš, tak by možno to zle dopadlo, a takto si sa tomu vyhla. A zrazu príde super chalan, od ktorého sa už nebudeš vedieť odtrhnúť, a budeš v tom až po uši :D

PERDITKA

Toto som mala aj ja..tiez som si pripadala moc dobra na kazdeho,bola som narocna,ale teraz mozem povedat ze mam uz rok chlapca a je uzasny:)..proste prestan si vsimat malickosti,ked povie nieco od veci,alebo nie je dokonale zladeny,vsimaj si to podstatne a uvids,ze casom to ustupi.

laura02

Myslim ze vo vychove problem ani nebude... Skor je to dane vo mne ze mam nizke sebavedomie, neverim si a mam pocit ze vsetci okolo mna su lepsi.. Pri tom studujem na dobrej skole a koncoim s vyznamenanim Casto mam problem aj s cervenanim sa.. ale to uz tak neriesim.. Len toto by ma zaujimalo preco je to takto u mna..

Catrina

Mas nizke sebavedomie, co je pravdepodobne sposobene vychovou, zrejme ta rodicia nechvalili, ale skor naopak. Ale nevesaj hlavu, da sa na sebe popracovat, nebude to zo dna na den, ale raz vztah budes mat. Chod nejakej psychologicke s ktorou mozes preberat svoju minulost, co presne sposobilo tento pocit u teba a ako z toho von. Tiez mozes citat "mudre" psychologicke knizky ktore su tiez plne rad. Drzim palce.

laura02

bella1988
presne aj ja si tak poviem ze kolko je na svete chalanov tak.. ze ktovie ci by to fungovalo.. a na miesto toho aby som to skusila radsej to skoncim skor akos a to ma zacat.. aj ja poznam jedneho chalana kt mam velmi rada.. len byva veeelmi daleko... takze taky vztah asi nie.. ale je to moj velikyy a NAJLEPSIII kamos:)))

bella1988

ahoj...ja som bola presne taka ako ty vzdy ked uz malo prist na daky vztah tak som trebars tyzden vydrzala a potom cuvla a k tomu som si hovorila kolki chalani sa mi faaakt pacili a blabla :) proste som nevedela co je ozajstna laska a co iba ked sa ti niekto ,,paci". tiez som si vravela ze som asi divna a tak. az nakoniec som sa zoznamila s jednym chalanom a hned som vedela po prvom rande ze toto je ine...a som s nim doteraz uz vyse roka a pol a som najstastnejsia na svete :) takze proste len cakaj a pride to samo ;)

laura02

Vnutorne dozriet.... Lenze kedy to bude?? Preco sa ja neviem zamilovat? Ked to aj pride bojim sa.. netusim coho :(( A povedat chalanovi ako dovod ze som este nezrela.. noo neviem..:( KAzdy ma uz za sebou svoje prve vztahy.. lasky.. a ja...:(

AdamKrt

Asi este nie si pripravena na vztah, musis vnutorne dozriet. Daj si pauzu, venuj sa konickom, vzdelavaj sa, skus popracovat na buducnosti, kariere atd.

Po nejakom cas, po par rokoch to skus znovu a uvidis. Clovek ako dozrieva, meni svoje nazory a predsavzatia...