čo mám robiť!

Trisha123

Noooo tak to ma inak dobre tvoja priatelka..nie aby bola rada...ze mas taku chut na sex...:-)))...to by som hned brala takého..:-)

Minie7

cicka- micka....No to uz je len mudre riesenie. Tomu sa vravi, korunovany egoizmus. Ak bude kazdy riesit akykolvek problem vymenou partnera, neviem kam dojdeme. Uz aj tak sa vsetci podvadzaju a rozvadzaju. Ked uz je s nou, ma ju rad a nie len kvoli sexu. Hlada nejaky kompromis a preto sem pise. Ona si tiez moze hladat takeho, co mu to bude stacit ako chce ona. Myslis, ze jemu by to neublizilo? Nech si hlada, ked bude volny- pokial sexualna kazdodennost nie je jeho prioritou.

cicka-micka

Nájdi si inú. Kto hľadá ten nájde. Možno Ťa to šťastie nestretne, ale čo keď áno? Ja to napr. s partnerom robím skoro každý deň... A aj viac-krát... Tak aspoň vieš, že také existujú. Druhá možnosť je, že prekonáš svoje chcenie... Tak držím prst!

nikolka1983

presne tak, nemysli len na seba ... i ja mam ten problem, i ked opacny :D:D ja mam chut i 2-3x za den ... ale partnerovi staci menej krat, no co, nemozeme si vzdy vo vsetkom vyhovovat, ze? Takze urcite na nu netlac ... je to neprijemne a uz i to som si zazila ... obdobie s chutou tak max 1x za mesiac, vela stastia ..

jakhob

tonnyy, môj zlatý...

...toto je najväčšia hlúposť, čo môžeš po partnerke chcieť asi!! Ak jednoducho nechce, nenúť ju do toho, pretože si bude myslieť, že ti záleží len na sebe a nie na nej a že jej len tlačíš kaleráby do hlavy. (dúfam, že to nechceš len kvôli sebe!!)
Ak si ju vážiš, budeš sa chovať podľa nej, tak by to podľa mňa malo byť. A ak to budeš praktizovať menejkrát do týždňa, viac sa ti toho nahromadí a vyvrcholenie bude dlhšie, intenzívnejšie a hlavne lepšie pre teba (ak už myslíš len na seba).