Udrel ma

Príspevok v téme: Udrel ma
tina20

Som z toho v soku...vcera sme sa s priatelom pohadali,uplne pre blbost,ale on sa nejako prilis rozohnil. Povedal mi,ze do nho rypem,ze nech idem do p...a ze ked neprestanem,tak tak mi streli. Tak som otvorila usta,chcela som sa ho opytat,ze preco je taky vytoceny..nestihla som. Fakt mi vylepil. Potom som uz nedokazala nic povedat.Rozplakala som sa a utiekla som domov. Odvtedy mi volal, pise mi,ze to tak nemyslel..a.le nedvihla som mu ani neodpisala. Co mam robit? Odpustaju sa take veci? Mam 20,on 28. sme spolu 1,5roka.

Marsmeloun

inak ja naozaj nepochopím niektoré dievčatá .... dava mi facky , posle ma do p...i ale ja ho tak strašne lubiiiiim... sedík v krčme nepije MOC len 4 piva a 2 poldeci denne ale ked ja ho tak strasne lubiiiiim....no neviem .... dievčatá či aj oni tak lubia vas ked sa takto spravaju ... a napr. vysedavanie v krčme im je prednejsie .... nechcem tu mudrovať .. ale tak podla mna treba sa trošku pozreť normálne na realitu a nenosiť furt ružové okuliare ... :-)

Marsmeloun

no tak podla toho ako si to opiísala sa takéto veci neodpusťaju ... !!!! čo bude nabuduce ked sa pohádate pre vážnejšiu vec a budes si chcieť otvoriť usta??? kopanec , päsťou ???? to že toto spravil ... svedčí o jeho charaktere .... viem , že to je ťažko ..ale moja rada .. ber sa od neho preč kým môžeš :)

jajka001_

lara, presne, tiez som to videla, toho chlapa, a tiez ma napadlo ze ci ju dakde nezakopal....ze nikdy som neudrel zenu....ak si to nezasluzila...ani neviem ako take hovado nazvať

lara12345

este toto: kazdy sme iny(inac sa spravame) v prirodzenych podmienkach a iny vo vypätej situacii-strese/nervozite. A prave vo vypatej situacii uvidis VNUTRO cloveka, co urobi,co povie, cize do akej miery je schopny clovek ZVLADNUT stres ci nervozitu. A toto je dolezite ZISTIT preotze v zivote bude kopec neprirodzenych a vypätych situacii v ktorych budes ty alebo on,takze potomm to bude on takto riesit? rozumies, ak prekroci tu hranicu udretia je uz zle...u takeho cloveka nikdy nevies cim ho mozes opat "vytocit a zasluzit si to" Prajem ti aby si sa spravne rozhodla,a vybrala si.

lara12345

Nic ho neospravedlnuje.Jeden chlap raz povedal: "nie urcite nie"," ako stalo sa parkrat ...ze ..dostala odo mna popapuli.."
iny chlap:"Cize vy si myslite ze neodisla prec pre domace nasilie??"
on:"Nie.Ja som nikdy neidrel zenu. ..bez toho aby si to zasluzila"

toto su proste typi agresivnych chlapov,ktori to samozrejme v normalnej situacii neurobia.Ale zakazdym si to dotycna "zasluzila"...zavriet vseetkych takych kretenov do basy..

ten pribeh bol v telke odvysielany, ktovie co sa so zenou stalo,ci ju sam nezabil dade a nezakopaal a to ani manzelia neboli. Mne osobne tuto vetu svetobornu ze som si to zasluzila povedal moj ex jedinkrat. druhy raz som mu uz nedala tu sancu "zasluzit si dalsiu cez hubu od neho"
A nasla som si ineho ktory tak proste nereagoval pri mne.Nehodi sa k tebe choj prec od neho..

Excita

Tina20: precitala som si, na com ste sa pohadali konkretne. A z toho jasne a jednoznacne vyplyva, co ho tak rozculilo. To, ze ty si zastavala vlastne kamaratov nazor(jasne, ze si ho doslova nezastavala, skor prezentovala). Tym si zautocila na jeho ego, ktore neznieslo, ze nejaky tvoj kamarat ma iny nazor ako on a navyse ty mu ho este predkladas, pricom on je tvoj partner. Takze ak ti povedal, ze mu TY nemas do toho, v com sa nevyznas, hovorit, tak tym oklamal aj sam seba, pretoze mu vadilo nie to, ze sa do toho rypes TY, ale to, ze mu predkladas nazor tvojho kamarata a predsa ty ako jeho partnerka by si mala stat na jeho strane. Myslim, ze problem nebol ani v tej facke, ale celkovo v jeho osobnosti. Este sa ta chcem opytat, je ziarlivy?
Predpokladam, ze ide o cloveka, ktory aj sam seba nadhonocuje a partnerku berie viac ako trofej a nesnazi sa v nej hladat iny pohlad na svet a pod..keby ano, tak ta minimalne vypocuje, aj keby si trepala dve na tri. :)
P.s.: cudujem sa, ze ked je taky vybusny, si vybral prave taku profesiu. Prave on by mal vediet brat veci s prehladom, byt objektivny. Neviem si predstavit, zeby som mala vybusneho advokata. To sa tak ako s tebou bavi aj s klientmi pri roznych nazoroch? Ci len doma v sukromi si vybija zlost? :)

uhlie

Nema vyznam ohovarat niekoho, ked ho ani nepoznam. Ale podla mna by bolo spravnym riesenim, keby sa zena, ktora muzovi nadava, alebo sa mu vyhraza, sla udat na policiu a podala sama na seba trestne oznamenie, alebo miesto toho hned vyplatila muzovi odskodne za osobnu ujmu. Zeny by sa tak vyhli domacemu nasiliu a nemuseli by sa stazovat na forach.