Borderline syndrom

Príspevok v téme: Borderline syndrom
Sofinka77

Ahojte,chcel by som vás poprosiť,aby ste napísali ak máte skúsenosť s touto chorobou a s liekmi čo mi predpísali-Zoleptil-na večer a Serlift-ráno,večer,mávam výkyvy nálad,som podráždený aj s maličkostí,máme dve deti a na nich si vylievam zlosť,manželka sa ich zastáva a potom sa len pohádame,vykričím jej všetko,aj moje chyby-potom to ľutujem,bojím sa,že takýmto správaním ich stratím.Nechcem sa takto správať.

Sofinka77

ahojte,ja mám dobrať lieky a potom lieky aj psychoterapia a potom,už bez liekov,ale to neviem ako bude dlho trvať a ako to vobec bez liekov zvládnem,píšem sem preto,že snáď tu niekto niečo podobné má a poradí,tak si myslím,že to do fora patrí....KSL,najprv som bol u obvodného,tam len výmenný mi dali k psychologovi,tam som robil,psychotesty,tam lieky dať nemožu,tam ma poslala k psychiatrovi,tam som všetko povedal,až od detstva,predpísala lieky,no s liekmi som v pohode,len čo potom??Aj ty to máš?ako sa to u teba prejavuje a čo ešte príde-nemám z toho dobrý pocit....

ksl

Ahoj, neviem odpovedať, len by som sa chcela opýtať, za akým lekárom si so sv. problémom bol, pretože ja mám podľa tvojho opisu zrejme to isté,už nevládzem a mám pocit že sa zbláznim...Treba ísť ku obvodnej alebo ku psychológovi alebo psychiatrovi?

bohuzial

Sofinka, ak vies, ako dlho budes brat lieky, preco sa na to pytas na fore? To som nepochopil...
Ak tu psychoterapiu zvladnes, tak super, ale borderline je narocna odchylka, ak nebudes na sebe makat ako fretka, budes stale nafigu a na liekoch. Takze nejake rozpravanie sa lazo-plazo s psychologom o nejakych nepodstatnych veciach ta nevylieci, musis ist do hlbky, az to bude boliet a nie kazdy to zvladne...

Sofinka77

a prečo už stále?mne dr.povedala,že tera lieky,potom na jesen psychoterapia a potom to budem musiet zvládnut sám-sebaovládaním-už bez liekov.

Sofinka77

ahojte môžete mi poradiť,tiež beriem zoleptil a serlift dva týždne a to sa koľko má brať balení,sú tam aj nejaké prestávky a niesú návykové???a potom ste vedeli aj bez liekov fungovať v pohode?
vďaka pekný večer

Sofinka77

Ahojte,je tu ešte niekto?dakujem lola,popozeral som na nete-no teorie už mám dosť,chcel by som si prečítať o niekom kto prežíva to isté,má skúsenosti s týmito liekmi a niekto kto je je na ceste von z tohto bludného kruhu,tak ak viete napíšte prosím vás.pekný večer.

lola123

s tym neviem poradit...skus sa pozriet na internet ja tam najdem vsetko co potrebujem..mozno tam nieco o tom bude..alebo sa niekoho opytaj...