Oralne uspokojenie zeny cez menstruaciu

aknitka

však ja som tiež zadaná, dokonca už vydatá. a vcelku šťastne. a môj manžel nie je obluda, v podstate som spokojná. až na to že mi nenavarí, nenapečie a neskladá básne. a tá vtipná definícia platí aj na neho, takže sa vlastne ani nemám čo sťažovať :-)).

AdamKrt

Raz som cital, niekde bola taka vtipna kreslena cedulka - ze idealny chlap, ci manzel: nefajci, nepije, nehra karty, nebeha za zenami, neexistuje. A hovorim si - hmm, zeby som neexistoval? Az na tu neexistenciu to splnam :)

sveťka: pravdu mas. Mne sa to tiez nezda nejak, zeby som robil nieco extra. Inak, ked si zoberies, ze ludia jedia susi - surove ryby, alebo krvave biftecky... Nerobil som to tak, zeby som mal na tvari krv. Vsetko sa utrelo, pouzil sa tamponik, robilo sa to v cistote.

aknitka, Dnes 22:17: pardon, ale i ked som slobodny, som zadany muz. Toto predsa neni zoznamka :) Urcite nie som bez chyby, ked som sa vsak na ne pytal priatelky /nech to nehodnotim subjektivne/, tak sa na nic nestazovala :) Potom neviem, ci je to ozaj take dobre, alebo ci je to zas uprimne. Mna jednoducho bavi starat sa /a vsetko ostatne/ o milovanu osobu. Ale vraj, ako clovek vsade cita, tento druh muzov je pre zeny vraj dobry, ale ze vraj sa toho rychlo nabazia, lebo ich to zacne nudit. Hovori sa, ze dnes vacsinou zeny aj tak letia na grazlikov :) A potom vyplakavaju... :) Tak neviem, ci je taka vyhoda, byt dobrym...

aknitka

mňa len dojal tento úryvok:
Co sa tyka empatie, nepovazujem tento krok za nieco nejak vynimocne. Pre svoju lasku robim vselico - skladam basne na pockanie, pomaham jej, staram sa o nu, navarim ci napeciem jedlo, alebo aj domaci chlebik. A pri milovani sa snazim mysliet najskor na jej pocity a uspokojenie, potom na svoje.

ak je naozaj taký, tak si myslím, že nejedna z nás by ho brala :-))

ADAM a nenapísal by si aj niečo negatívne na seba? nech sa nám troška otvoria oči :-))

sveťka

A co je prosim vas na AK take uzasne, ze lize priatelku pocas kramov? Ved to je humac na entu, ale samozrejme su aj horsie humusinky. To je podla vas empatia? No ja newiem.

AdamKrt

tibike81: a co som snad skusil uplne vsetko... ? :)

simka. : poznas, kto je zvedavy...? :) Zacal som to robit iba ako z nudze cnost, ked bola pocas menzesu priatelka deprimovana z toho, zeby si chcela uzit jazycek a nemoze. Tak som jej navrhol, ze moze si ho uzit, ze v tom taky problem nevidim. Ale, nie - zeby som take situacie vyhladaval...

kajka01: to je zlozitejsie, casovo to nevychadza...

kajka01,Včera 19:05: to je ako v tej reklame. "Keď ju miluješ, nie je čo riesiť" :)

janny: nechcem rozoberat konkretne osobne otazky. Dakujem za pochopenie. Na partnerku sa nestazujem - je odpoved na otazku, ci aj tolko dostavam :)

Co sa tyka empatie, nepovazujem tento krok za nieco nejak vynimocne. Pre svoju lasku robim vselico - skladam basne na pockanie, pomaham jej, staram sa o nu, navarim ci napeciem jedlo, alebo aj domaci chlebik. A pri milovani sa snazim mysliet najskor na jej pocity a uspokojenie, potom na svoje.
------------
Ale k teme - vyskusal som tamponik, dal si aromaticky cukrik a bolo to uplne v pohode :)

janny

Adam, ja ziram...kolko ste spolu?
A len dufam, ze aj dostavas tolko, ako davas....
Este som o takej obetavosti (empatii?) ci ako to nazvat, nepocula, a to uz som na svete nejaky ten patek. :-o

kajka01

no mna tato otazka poriadne prekvapila ..najma od AK, ked inde mas celkom rozumne rady ...
a uz ked tak to priatelka nevydrzi tych par dni do mesiaca? ze ju musis obstastnovat aj pocas menstruacie?? tak "len" sexujte pocas..hadam to prezije bez toho...my "iba" sexujeme pocas..a priatela by som tam teda nepustila ustami...