viete, ako beru chlapci vase nechtiac sexi trapasy?

Príspevok v téme: viete, ako beru chlapci vase nechtiac sexi trapasy?
sibnuta

Co myslite, da sa aj pri trapasoch zistit, ci sa niekomu pacite?
Prvy trapas sa stal chlapcovi z inej triedy, ktory na mna casto pozeral na skolskom vylete. Blaznil sa na uzkej lavke nad potokom. Potom zbadal mna a uz sa snazil davat viac pozor, ale ako naschval sa posmykol a spadol rovno do potoka. Snazila som sa tvarit, ze som si nic nevsimla a nevybuchnut od smiechu, ked sa postavil na nohy. Zeby sa mu kvoli mne podlamovali kolena?
Druhy trapas som si sposobila vlastne sama. Vzala som si uplne nove tricko do skoly, ved chcem byt kocka. Vykracujem si cez prestavku po chodbe, ked sa mi zraz rozopla vzadu podprsenka. Esteze tam bola moja spoluziacka, ktora mi ju isla pomoct zapnut. Mne samej to totiz trva dlhsie, kym si tie haciky do seba trafim. Povedala som, teraz tu nikto nie je, bude to hned. Bolo po zvoneni, skoro vsetci uz boli v triedach. Aspon mali byt. Potom som si aj pomyslela, ze sme mali ist radsej na toalety. Len co vsak dala ruky pod moje tricko a chytila konce mojej podprsenky, zjavil sa on. Hoci za par sekund som ju uz mala zapnutu, zdalo sa mi to ako celu vecnost. Myslela som si, ze sa od hanby prepadnem. neviem, na co myslel on, ale asi to vyzeralo ako lesbicka sou. Po vyucovani sme isli domov, spoluziacka na aute s otcom a ja autobusom a on tiez autobusom, so mnou. Celu cestu zo mna nemohol odtrhnut oci a ja som si celu cestu podopierala hlavu, pozerala sa len z okna a cervenala sa, ked som ho kutikom oka zbadala, ako na mna hladi. Ako beru chlapci tieto trapasy, dakujem za odpovede aj vase skusenosti s podobnymi trapasmi?

Petuska B

Osobne si myslím, že chlapec to ešte dlho z hlavy nepustí a poslúži mu to ako námet pri sebauspokojovaní. Podľa neho to trapas nebol, skôr ho to vzrušilo :-)

sign

sibnuta
ty mas asi fakt 13 rokov.
ved ten tvoj prispevok je jak vystrihnuty z BravoGirl.

sak len ti zapinala apodprsenku,to by len cumel keby ti ju rozopinala a davala dole

zjuzika

sibnuta ale ved kamoska ti zapinala iba podprsenku, tak nechapem kde beries tie zavery, ze si on bude mysliet ze si lesba...to potom neviem co by si myslel, keby videl niekto mna na diskoteke s kamoskou... a to robime riadne divoke veci... je to len tym tvojim vekom..mne uz nedojde vela veci trapnych, resp skoro nic...lebo to uz berem tak, ze to vsetko patri k zivotu

alzbee

Joooj sibnuta...ty si asi naozaj sibnuta, ked taketo riesis :D ale nie, srandujem:)) pozri, az ma on o teba naozaj zaujem, tak urcite ho nestratil kvoli tomu, ze ta videl, ako ti kamoska zapina podprsenku:)) a to by musel mat asi fakt nejakch 11, ci 12rokov,aby si o tebe pomyslel, ze si nejaka lesbicka stetka :D :D myslim, ze si v hlave vytvaras zbytocne hluposti...

sibnuta

Som este dost mlada, ale mozno by som to inak brala, keby to bol niekto iny a nie ten, co sa mi paci. Mozno som sa mu aj ja pacila a mala sancu, ale po tomto uz neviem, ci ju mam, co ak si o mne teraz mysli, ze som stetka, co sa dava obchytkavat od kamaratky ako lesbicka?

zjuzjika

ja v tom ziadne trapasy nevidim, ale kedze usudzuje, ze asi chodis na zakladku, tak ano vtedy sa ti to ako trapas zda... ide o vyspelost kazdeho z nas a podla toho to aj ten dotycny berie, preto mne sa to trapne vobec nezda...ved kazdemu sa moze smyknut noha a spadnut do pootoka a aj mne sa rozopinala podprsenka a ? zapnem a idem dalej... nic si z toho nerobim..len mam viac rokov ako ty :-)

Petuska B

Berú to ľudsky a vtipne. Moje druhé meno znie Trapas, takže viem o čom hovorím. Teda závisí ako sa zachová človek sám keď sa mu stane trapas, ja sa dobre pobavím sama na sebe a nevadí mi ak sa zasmejú aj druhý a ideme ďalej :)

rada

v pohode, treba to zobrat sportovo a pousmiat sa nad tym. Aj mne sa parkrat rozopala podprda a musela som si ju napravit... Raz kvoli mne jeden chalanisko narazil do dopravnej znacky a rozbil si aj celo, no potom sme sa obaja tomu smiali... su to "trapasy" pekne a kazdy trapas je na nieco dobry...

petto

ja si myslim, ze to je este v pohode...horsie by bolo keby si ty spadla do potoka a jemu by sa rozopla podprsenka :-)