bacile v nose

Príspevok v téme: bacile v nose
jacub

Dobry den. Dlhsiu dobu ma semtam pobolievalo hrdlo, a mal som slabu nadchu, ale ako prislo, tak odislo. asi pred mesiacom ma to draplo silnejsie. Silno zapalene hrdlo, zelene hlieny ktore som ani tak nesmrkal, ale skoro vsetko mi to stekalo, a dost som kaslal. po tyzdni som sa odhodlal ist k lekarke. Ta mi na to dala CEFZIL 500mg, STOPTUSSIN a PAMYCON a urobila mi vyter nosa a hrdla. Vysledky z toho boli v hrdle nic a v nose MORAXELLA CATARRHALIS. A kedze to co som bral malo zabrat na to co nasli lieky som len dobral, dve balenia a siel som na kontrolny vyter. No hrdlo ma viacmenej nebolelo, ale stale mi stekaju hlieny a ani kasel nepresiel. dnes som bol po vysledky kontrolneho vyteru a prezmenu mam v nose nalez STAPHYLOCOCCUS EPIDERMIDIS. Tak som sa hned objednal na krcne, avsak prvy volny termin je az 28.7. Mam dovtedy len cakat, alebo si mam zatial nechat nieco predpisat od obvodnej. Je mozne zbavit sa toho aj bez atb? kasel mi 3 dni dozadu prestal po par salkach cibuloveho caju, no stale ma trapia stekajuce hlieny.a este jeden dotaz. priatelke nasli pred nedavnom v posve STREPTOCOCCUS AGALACTIAE. Nemozu moje problémy pramenit z toho, ze praktizujeme oralny sex?
moc vdaka za radu.

kiwa

Ste normalni? Viete vobec, co ten clovek potrebuje? Myslim Jakuba.... Neciti sa dobre a normalne slusne ziada o radu a nie o vase nazory na oralny sex. Ste predpojati a obmedzeni a neslobodni. Asi ste nikdy nezazili kvalitny oralny sex. Je to omnoho precitenejsie a citovejsie. A mimochodom, co vas do toho. Ak nevies ako poradit ohladom bakterii a bacilov, tak sem ani neprispievaj. Vsak sme ludia a mame to v nazve - ludskost- vam nic nehovori?

jacub

no tak uz som bol dva krat na krcnom. na to co mi nasli v nose mi povedala, ze je to viacmenej prirodzena flora. RTG dutin bolo v poriadku, ona sama mi povedala, ze tam mam zapal nie moc silny, ale mam. Krvne testy dopadli viac menej dobre, aspon ona to tvrdila, alergia by to nemala byt, vsetko bolo v norme. ale vsimol som si, ze kolonka B_Lymfocity % mam 42,7%, co je kusok nad hornu hranicu a B_Neutr. granul. % mam 44,5% co je kusok pod spodnou hranicou. Povedala mi, ze podla nej mi ostali nosove mandle. ze tie by sa mali rastom vstrebat, ale ze podla vsetkeho mne ostali. ze sa s tym uz stretla v par pripadoch, no je to ojedinele. ze to by mohlo byt povodcom infekcie a zapalu. Tak som dostal FLIKSONASE a RUPAFIN, vraj to ma pomoct vstrebaniu a ak problem bude pretrvavat pojdem ma kameru do dutin a na odstranenie.

saska.

Jacub ten citricidal si objednaj ak chceš z jednej českej stranky: centrum regenerace, u nás na Slovensku ho nedostaneš. A tie dalšie veci neviem či su dostať u nas v každej lekarni. Ak nie daj si do googlu nazov a objednaj.

Ivka 1

Jacub na likvidaciu streptokoka v nose je velmi dobry aloe spray s propolisom. Jeho ucinok zvysuje ak sa strieka do hrdla,usi a nosa sucasne. Doktor Henderson nim uspesne vyliecil pacienta,ktory mal v nose bakteriu/jej nazov si momentalne neviem vybavit/. Napadla sliznice a rozkladala ich.Z nosa sa mu siril obrovsky zapach. Lekari si s tym nevedeli dat rady, tak ho poslali za
doktorom Hendersonom. Lekari na jeho kliniku posielaju ludi, ktorym neviedia pomoct. Po prvej aplikacii pripravku do nosa,pacient od bolesti odpadol. Sliznica v nose uz bola znacne bakteriou poskodena. V liecbe vsak pokracovali aj nadalej a bakteriu sa podarilo zlikvidovat uplne.Je to velmi laicky napisane ,momentalne nemam pristup k vyssie spomenutym materialom. V pripade potreby ich vsak mozem vyhladat.

RNG

pravidelne kvapkanie roztoku citricidalu alebo/a koloidnej striebornej vody do nosa ti vytlcie rozne infekcie v nom a prinosnych dutinach, dokonca po case aj pripadne v strednom uchu, s trochou stastia a najma pitim "horkaca" a branim kapsul oreganoveho oleja

jacub

nechcem byt zly, ale tvoj prispevok je vazne o nicom. ze je dakto proti tomu zaujaty je jeho problem. Ja nepotrebujem moralizovanie, ale radu.

no.fúúj!!!

jacub ---- no fuj!! čo mi škodí nebudem robiť,to je jasné ne???!!!
A ešte k tomu orálny sex...fuj!!!
Kde už svojich vtákov a waginy nepodávate a potom sa sťažujete...som proti orálnemu sexu a preto ho nepraktizujeme a vyhovuje nám to a nemáme takéto problémy...Hmmm...čo Ty na to ??? Kámo???