Lupiny

Príspevok v téme: Lupiny
99maja

Ahojte od malicka mam suchu pokozku, teda aj na hlave. Viem, ze sa jej uz nezbavim, ale aspon znizit supinatost. Chcela by som Vas poprosit o nejake rady ci uz domace,alebo kozmeticke. Ake skusennosti mate vy na znizenie, pripadne odstranenie lupin. Alebo pomozu aj nejake domace recepty,zabaly... Ake mate vy skusennosti???

MMMaruska

Odjakživa mám lupiny a dom bola zúfalá, neviem či je len teraz dobré obdobie alebo mi naozaj pomohla henna farba dala som si ju raz a odvtedy len šampón henna a kondicioner henna používam. Uvidím ako dlho to bude pôsobiť... Zatial som rada, lebo ma lupiny svrbeli a ked som si škrabala hlavu mala som nielen lupiny ale aj mastné vlasy a teraz sú skvelé. Dúfam pomôže henna aj tebe:)

zuzic

ja som mala problemy s lupinami potom aj s padanim. nepomohli mi zihlavy ani nic z drogerie...pomohol mi POLYTAR sampon ale myslim ze je len na predpis.no asi to zavisi od pokozky hlavy. len to prosim ta ries rychlo aby to nezacali padat...

modracik

Je potrebný kvalitný šampón s kondicionérom,striekať do vlasov First,vmasírovať do pokožky aspoň ráno a večer a vnútorne pravdepodobne chýbajú mineraály, takže Nature-Min.Nehľadaj to v lekárni, ušetri čas-nedostať to tam.Viac info, na meili.

lilia15

skusenosti mam..a dost nepekne..no lupiny sa mi objavili nedavno a velmi mi vypadavaju vlasy, skusala som tie drahe sampony z lekarne a tie nepomahaju..tiez som skusala zihlavu - lupiny sice odstrani, ale vlasov vypadne este viac