1,5 mesiaca po rozchode...nechapem, preco to vravi?

Príspevok v téme: 1,5 mesiaca po rozchode...nechapem, preco to vravi?
zjuzika

ahojte, som mesiac a pol po rozchode s priatelom, rozisel sa on so mnou po 4,5roku, dnes bol u nas kvoli neakym veciam, ktore si chcel zobrat... chvilu sme sa rozpravali, ved nebudem sa k nemu spravat neak inak, ked sme tak dlho spolu boli a neak z toho vzislo, ze sa ma pytal, ze preco som si auto kupila, a som mu aj hovorila, ze hcodim na anglinu, ze mam malo volneho casu, lebo stale niekde chodim a ze pomaly ani neviem kde mi hlava stoji, lebo stale nieco vybavujem a tak.... a potom sme sa len tak bavili o frizbee a on ze chodi stale hrat a ja ze som tiez bola mu vravim ze s jednym kamaratom som bola...a on sa ma spytal, ze za akym ucelom sa s tym kamaratom stretavam...nechapem o co mu slo touto otazkou... a ze vraj kazdy chel a mal v zivote ine priority a ze sme si nesadli ani konickami...pritom styri roky bolo vsetko ok...tak neviem o co mu slo...ked s ana toho kamosa pytal...co si myslite? a ani veci si vsetky nezobral, vraj za neake dva tyzdne, ked dojde z dovolenky, ak si pre ne pride, len nechapem na co je to dobre, ked to takto kuskuje stale...a este mi vravi, ze ved ja nebudem mat problem najst si chalana, lebo som vraj pekna a mudra...tak kam tym vsetkym mieri?

crs

podla toho co si tu napisala ,usudzujem stoho ze tvoj byvaly,ta stale miluje ale boji sa ti to povedat lebo nevie aka bude reakcia,proste asi mu strasne chybas a nevedel sa nikdy zalubit po ten cely cas do inej zeny,a miluje asi iba teba,lebo vies ako sa howori kto ziarli ten miluje,mno my muzi sa bojime o partnerky preto si ich tak strazime aby neprisiel niekto iny a nezacal nam ich preberat :)

bodocka

kornutella tvoj chlapec asi nema srdce ked nema snahu ti udat aspon mizerny dovod prec nie... ja som podobne zazila, a neviem ako moze mat take kamenne srdce ked vie ze ho lubis... asi jedine co bude na neho platit je, ze sa nebudes o nic snazit a nechas ho tak aj ked si mozno budes mysliet ze musis nieco spravit. dovodov moze byt vela, preco si mysli ze t auz nelubi.... ale ani ja nepochopim ako sa laska moze len tak vyprchat.... ale jedina odpoved mi vzdy zostane, asi ten dotycny tak nemiloval..

kornutella

ja mam ten problem,ze chalan po dva a pol rocnom vztahu podotykam ze posledne mesiace boli skutocne krasne ma poslal k vode so slovami ze ma uz asi nemiluje,ze sa toho vela udialo za posledny cas a nevie co dalej..zobral si veci ktore boli jeho a mam pocit ze ho stracam,ale nechapem ako clovek tkroy am doteraz miloval,ma prestal uz viac lubit..chcela by som ho moc ziskat spat ale neviem ako na to..dovod preco ma nemiluje neudal na vsetko odpovedal neviem.takze neviem co mam teraz robit..ja ho moc milujem a viem ze chcem s nim byt este velmi dlho

zjuzika

mirka ked ti mam pravdu povedat, j anemam ani naladu sa ho cokolvek pytat, len mu niekedy iradne vyndat, ale ja taka nie som..hlavne teraz nie...ved aj vcera som sa s nim normalne bavila...reku nebudem blba a robit zo seba neviem co... aj tak je trez prec na tyzden alebo dva... tak prd vyriesim

mirka 23

Ako vravim, normalne sa ho spýtaj. Bude vedieť, že ti na ňom záleží a že ťa to trápi a nech sa spamätá chlapec, buď ťa chce alebo nie.

zjuzika

mirka to nie je kreditka...to by vedel..ale iba karta s cislom jeho uctu, ked som mu tak davala penieze, tak mi ju daval...lebo on na teke veci nemal cas, vies..a naschval som to planovala aby prisiel ked ja nie osm doma aon dojde o pat hodin neskor? sak som na nervy z neho bola....ved vravim, ze ked vidim jeho auto v meste, tak radsej ani nejdem do toho podnikua on akoby naschval to robil...

mirka 23

kokso, nzaujima sa o kreditku?
Podľa mňa si nie je istý svojim rozhodnutím, keď to robí takto a vyhľadáva ťa. Nechápem. Veď sa ho normalne opytaj, že čo tym chce dokazať, že sa ti vždy ukazuje na oči, keď vie, že ti to nerobi dobre?

zjuzika

no keby chcel tak si tie veci odnesie hned, sluzobne auto ma velke, ale akoby to robil naschval mi to pripada... a nevie ze ma u mna usb kluc a a ni kartu z banky, lebo ich ma u mna uz asi 3mesiace a o taketo veci (banality) sa on nezauimal...na to som bola vzdy ja..