Plesen na penise a jej prenos?

Príspevok v téme: Plesen na penise a jej prenos?
clip

Ahoj,
mam problem, ze moju priatelku pred par dnami svrbelo medzi nohami, isla ku gynekologovi a vraj tam má plesen. O dva dni zacal svrbiet aj mna a mal som podobne priznaky, ako ona, takze predpokladam, ze to uz mam aj ja. Natieram si to Canestenom a ak viete poradit, co este na to, tak prosim napiste.
Mam vsak aj problem, ze den pred tym, ako ju to zacalo svrbiet sme mali nechraneny styk, ked som to pravdeodobne dostal (som navyse momentalne na antibiotikach) a ide o to, ze sex bol aj oralny a zhruba, ked mi zacalo svrbenie, zapalilo sa mi hrdlo. Chcem sa tiez spytat, ci sa to nemohlo nejako preniest do hrdla alebo je to len zapalene? ;-)
Diky za radu

Samuel22

Je mi 13.Mám problém na žaludi sa mi vytvorilo niečo ako pleseň.Žlto biele.Necítim žiadnu bolesť ani svrbenie.Ešte som to nepovedal rodičom.Mám obavy...Vopred ďakujem za odpoveď.

marosxyz

Ahoj chcem sa spytat ci môžem nakazit niekoho plesnou aj ked ja sam plesen nemam (aspon o tom neviem - nemal som a ani nemam ziadne priznaky plesne).

tukan

Dobrý deň , mám problém objavili sa mi červene bdky na žaludi, nieje ich veľa ale mám aj take cerve bodky ktore vypadaju ako pupáky, a jedna strana sa mi kolo žaluda napuchla a tak jak keby bola popraskana koža , bl sm u doktora a ten mi predpisal canesten používam dva dni a nevidím až take žiadne vysledky ako dlho to trvá popríade pradte čo mám robiť , Dˇakujem

trefulka

Zeny sa teraz obliekaju velmi tesne, co najma v rozkroku zhorsuje vetranie a je to raj pre plesne. Vlhkost niekedy prenikne cez nohavice do podlozky na ktorej slecna sedi a spory sa daju nachytat j z gauca. Pokial ide o sex, radim muzom po kazdom zazitku dobre si poumyvat vtacka a este sa aj vycikat, aby sa nakaza neusadila v mocovej trubici. Dufajme, ze zas pride moda, ked budu zeny chodit v lete vo vzdusnych sirokych sukniach a pod nimi nic. Tak chodili aj nase babicky. Bolo to vyhodne aj z pohotovostneho hladiska.

trefulka

Plesnami sa mozno nakazit kdekolvek, nielen pri pohlavnom styku. Pred pouzitim canestenu najprv treba penis umyt a potom ho namocit aspon na 5 minut do roztoku hypermanganu, nie tmavo cerveneho. Prehrnat pri tom predkozku aby sa roztok dostal aj do jemnych zahybov. Potom penis dobre osusit servitkou a dosusit fenom na vlasy. Hlavne vysusit zahyby pod predozkou. Vysusene je to vtedy, ked fen zacne palit. Plesnam sa dari vo vlhku a v teple.

trefulka

Na svrbenie okolo konecnika mi nezaberali rozlicne volne predavane antimykoticke lieky. Velmi rychlo mi pomohla kasa z cesnaku v octe. Na drobno pokrajaj a alebo prelisuj niekolko strucikov cesnaku do trochy octu. Nechaj postat a do toho namoč štetec alebo tampon a potieraj svrbiace miesta.

jaj

ahojte dajte pozor na neveru ja som to pokaslal skoro ma zena nehala ona fur chodila dokt ze mala zapal svrbelo ju tabletky uzivala a ja som mal taky zapal ze ma museli obrezat ,obriezku teraz uz nebeham a zena nic nema

jaj

ahojte dajte pozor na neveru ja som to pokaslal skoro ma zena nehala ona fur chodila dokt ze mala zapal svrbelo ju tabletky uzivala a ja som mal taky zapal ze ma museli obrezat ,obriezku teraz uz nebeham a zena nic nema