Mam ju ako opuchnutu

muki

najlešie by bolo asi vyneniť priateľa, lebo asi nevidel vela pisuliek, ked takto hovorý alebo je len obyčajný chrapúň

ali

ahoj, neskaz si kvoly nemu svoje zdravie. Ak si schudla 15 kil priblizne za mesiac a nieco tak to je velmi nebezpecne. a ak mas teraz menej ako 40 a robis to nie pre seba ale pre niekoho kto si to nevazi tak by sa sa mala nad tym naozaj zamysliet!

nemôžem povedať

mimika nechápem ako to s ním môžeš takto žiť.Veď ak sa dvaja ľúbia,nesmie ani slovko padnúť urážlivého charakteru,ako ti môže povedať,že si prasa,že ju máš opuchnutú či akú,vieš vozíček nevozíček ak máš svoju hrdosť a svoju cenu,tak buchneš dverami a ideš o dom ďalej.Ak ťa má rád tak takú aká si a ak chce mať Lolobrigitu,nech si ide za svojim idolom,ja si nemyslím že ťa má rád astrácaš čas,ešte ak to začalo na vozíčku o to by mal byť pokornejší a vážiť si ťa,je predsa na tebe závislý,nahrádzaš mu nefunkčné orgány a on takto?Rozhodnutie je na tebe.

dena

mimika on ta podla mna nemiluje. Iba si na tebe kompenzuje svoje komplexy, Nemyslim si , ze ma na to pravo aj ked je postihnuty stracas s nim len svoj drahocenny cas a zivot ti plynie pomedzi prsty. sprav s tym nieco cas sa neda vratit naspat.

mimika

asi mate pravdu.Teraz sa to nejako ukludnilo.Schudla som 15 kil a teraz mi hovori ze som sucha.Asi to bude v nom.Nevadi skusim to nejako prekusnut.Pre neho to musi byt hrozne tazke.No lutost mu nedam najavo-to by uz bol koniec.Je dost silny no niekedy len tak zacne plakat vecer v postely,je to hrozny pocit.Dakujem vam za vase prispevky vazim si to.diky

tina

a kedy presne zacal byt taky? nemyslim na vozicku ale kedy ti zacal hovorit ze to bude z tucnoty? ked to zacala az potom tak asi to priputanie na vozicek malo na neho taky psychicky vplyv ze to teraz kompenzuje na tebe. Mas pravdu ublyzit by mu to mohlo, asi ako kazdemu, kto sa citi byt menej