povzbudenie

Príspevok v téme: povzbudenie
nebojka

Ahoj. Viem, ze je medzi nami a urcite aj na tomto fore mnoho zien, ktore sa boja gynekologickeho vysetrenia. Ja som nebola dobrych desat rokov - teraz mam 25 - a dnes som sa odhodlala. Jeden mesiac mi totiz vynechala menstruacia a kedze som na pnke kvoli inemu zdravotnemu problemu, povedala som si, ze teraz mam cas, tak idem. Lekar bol velmi citlivy a vela sme sa nasmiali, ja som tak odburavala stres a on mi pomahal. Zobral mi ster z krcka maternice a poobjednaval na sona prsnikov a bruska. Vyzera byt vsetko OK a je to super pocit, ze som svoj strach prekonala. Nech toto doda odvahu tym, ktore maju problem a vahaju. Nebojte sa, vysetrenie je rychle. A ten pocit, ze je stopro vsetko zdrave, za to iste stoji.

jaLENja

Ja som tiež častý návštevník gynekológa, ale teraz už aj nefrológa a urológa :)
Chcem len informovať, že v Čadci začali s objednávaním pacientov cez internet na presnú hodinu, je to super, ale škoda, že nezačali takto s ordináciami, do ktorých je problém sa dostať. Zatiaľ takto fungujú 4-5 lekári a dúfam, že sa pridajú aj ďalší. Čakanie by sa tak skrátilo a ľudia by boli oveľa spokojnejší.

tereeezia

zla skusenost s lekarmi vie poriadne odradit cloveka. niektori su skutocne neprijemni, vedia cloveku pokazit den. ale nastastie, najdu sa aj velmi mili lekari. preto je potrebne takych hladat a chodit len k takym, s ktorymi sme spokojni. nase zdravie nam za to stoji.

nebojka

Chapem. Ja som mala takyto problem s neurologickou, takze to viem velmi dobre pochopit... Nedokazala som sediet v cakarni, tak som isla popoludni do nemocnice, ci mi mozu urobit vysetrenia na chorobu, na ktoru bolo podozrenie. Stretla som sa s takou neochotou, ze mi bolo az do placu... Ze v cakarnach plno relativne zdravych ludi a clovek, ktory naozaj nedokaze cakat a nema absolutne sily vdaka horuckam a nervovej chorobe, sa nemoze dovolat vysetrenia. Apropo, ta neochotna neurologicka je zhodou nahod manzelka toho ochotneho gynekologa :)

tereeezia

nebojka, dakujem za odpoved.
tu nejde o mna, ja gynekologa navstevujem pravidelne, nastastie s tym nemam problem. ale moja kamaratka mala 28 ked k nemu prisla a uplne jej vynadal, ale vraj bol velmi neprijemny a pocas celej prehliadky mal k nej nejake divne poznamky. zmenila ho, to je jasne, ale tak ma zaujimalo ako si dopadla.

nebojka

Tak ja som tam nebola prvykrat - ako pisem, bola som pred desiatimi rokmi, ale vtedy ma nejak neprehliadal extra, potrebovala som len tabletky na oddialenie menstruacie kvoli planovanej operacii.
Mam plno kamaratiek - rovesnicok, ktore neboli vobec a ani sa nechystaju. Ja si dokonca myslim, ze to nie je este taky vek, ktory by mal byt divny... Ale kazdopadne, horsie neskor ako nikdy, tak ak je to aj tvoj pripad, neotalaj dlho.