ploche brusko- cviky

Príspevok v téme: ploche brusko- cviky
ploche.brusk

ahojte, takze pridavam vam tu jedno video na brusko, cviky, o ktorom som si myslela ze je to hlupost, cvicit len 8 minut denne, ale stavili sme sa so sestrou a ona vyhrala. mesiac a pol cvicila osem minut denne na toto video a vazne ma sexi brusko! a to pri tom nie sme nejake stihle ale jej sa to vazne podarilo aj ked mala taky pivny pupok :) takze idem tu skusit aj ja, a pripajam vam to video, zaroven by sme si tu mohli pisat ako sa nam dari, popripade ake ine cviky ku tomu robite, su tu cviky aj na nohy, aj na zadok :) ja cvicim uz druhy den a poriadne citim ze svaly daju zabrat, ale pred tym si este pol hodinku zacvicim ZUMBA fitness, papam viac zeleninky, tak dufam dievcata ze som vam trosku pomohla :)

a mam este jedni otazku, pri tychto cvikoch, vacsinou je dvihnuta hlava, lenze mna uz po minute strasne zacina boliet krk z toho:( neviete nejaky sposob aby ten krk nebolel?? dakujem:)

www.youtube.com

evellina

ahojte baby....takze aj ja sa nato dam....chodim do fitnes,ale obohatim si este cvicenie aj o tento program.....super video...:)

Dadga186

Ahojte :) som vrcholová športovkyňa ale chcela by som mať ešte lepšie bruško čo môžem robiť preto aby som ho mala chudé ale vypracované ? :) ďakujem

irik

Vyskusala som cvicit podla tohto videa aj ja, a je to super. Zatial cvicim len prvy tyzden, ale citim sa ovela lepsie. Do cvicenie som zaradila aj tento cvik od Boba Harpera:
www.cvikynachudnutie.eu
Najdolezitejsie je zaujat spravnu poziciu a cvicit velmi pomaly, aby malo cvicenie efekt.

Lloving

Ani ja dnes nepocitujem po vcerajsom prvom cviceni nejaku svalovku. Len hned po cviceni taky prijemny napaty pocit v brusnych svaloch. Ako som pisala ocakavala som palivu bolest, takze to ze to bolo take prijemne cvicenie ma velmi potesilo.
Nemat svalovku je normelne ak si si predtm obcas na brusko zacvicila, svaly nie su uplne mimo cviku. Ja som asi tri tyzdne pred objavenim tohto videa, cvicila 40 skracovaciek kazdy vecer.
Mna chvalaBohu krk nebolel, naopak.
A ano pravidelnost je najdolezitejsia. Ja som nastartovana a dufam ze sa tak lahko nevzdam...Tesim tesim :D

Lujza15

Včera som zo zvedavosti vyskúšala tento 8minutový program na brucho. Je to super, nezdá sa to, ale je to makačka. Ale svalovicu dnes nepociťujem. Asi preto, že cvičím aj pilates. Podľa mňa je ten program super. Ak sa to robí pravideľne má to niečo do seba :-)len to chce tú pravideľnosť.

mary555

je to normalne podla Vas,ze nemam ziadnu svalovku?...hoci niektore cviky som vynechala,asi tri,lebo strasne ma bolel krk,ale namiesto som robila asi z dvoch dvakrat tolko :)

Lloving

Prave som si tie cviky na brusko vychutnala..Nie je to vobec tazke, super sa mi to cvicilo, aj mi to zbehlo.Bala som sa tej palivej bolesti svalou, aku som pocitovala pri Pilates, ale toto je pohodicka a ten sympatak na videu ma tiez bavi :D
Dam vediet ked spozorujem nejake ubytky..Tesim sa a dakujem za inspiraciu :)

Lloving

Ahojte Kočky. vyyera to velmi dobre, hned dnes sa na to dam a napišem ako mi to ide..bojim sa len svalovice...Myslite ze moze byt na zahriatie dajme tomu 10 minut orbitrek?
Joj babenkz tešim sa na to moje ploche bruško :D
Prajem všetkym krasny dnik!