MMS kvapky

Bubliii

Preco na malariu este stale zomieraju ludia? Lebo nie kazdy ma peniaze na liecbu a v Afrike uz toboz nie, ale to neznamena, ze liek neexistuje.

BJ_2

Pouzivam MMS (okrajovo , tie velke kury neschvalujem ani ja, len naozaj v nudzi), uz 10 rokov, obcasne, - nikdy ziaden problem.
Naopak, vela krat pomohlo.
To ociernovanie z ich strany je naprosto trapne, namiesto toho aby urobili klinicke testy a zachranili miliony ludi z malarie, nechavaju ich hynut.

Casom z toho bude mega zalaba za genocidu, lebo niektori ludia v oblasti farmacie a na vyssich miestach vedia, ze to malariu dokaze vyliecit.
Ja sa urcite k tejto zalobe pridam, lebo to splna skutkovu podstatu genocidy. Je to spachanie genocidy na mensine ludi (postihnutych malariou ci inej choroby) a cielene blokovanie ucinneho prostriedku, aby sa zabranilo klinickym testom a preukazaniu, ze to funguje.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

suly

Važení odporcovia mms.
Čo keby ste sa venovali iným fóram a zbytočne tu nevypisovali stále to isté.
Mňa a asi aj veľa iných by skôr zaujímali osobné skúsenosti tých, ktorí mms užívali. A je uch určite dosť.
Ďakujem.

Faith Healer

Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.

Boza571467

Ikj :dobrý deň ! Chcem sa opýtať či to stále užívate ešte?už som tu písala že som to v minulosti brala a potom som to prestala to bolo asi 2010 a teraz som po chemo chcem to znovu začať užívať