Holiaci strojcek

Príspevok v téme: Holiaci strojcek
agni

ahojte :) . budem velmi vdacna, ak mi niekto pomoze a zodpovie moje otazky :))). Mam zaujem si kupit holiaci strojcek, myslim si, ze je to cenovo vyhodnejsie aj pohodlnejsie ako ziletky a voskove pasiky. Neviete o nejakom, ktory boli maximalne ako pri depilacii voskom a pri pouziti ktoreho budem mat pokoj aspon 3 tyzdne? A k tomu este potrebujem u holiacich strojcekov nieco menit( asi sa tam nieco otupi predpokladam) ? A pena na holenie je tiez potrebna? Neda sa pouzit len pod tecucou vodou? Vlastne taky holiaci strojcek( ci depilacny ) sa da pouzit na nohy, podpazusie...takze je vsestranny? dakujem za odpovede :)

07natuska

ahoj ja si idem teraz kupit philips hp 6530 to mas aj epilator a holici strojcek akoby taka sada stoji sice okolo 70 eur ale cosom citala tak vsetky baby su snim nadmieru spokojne

ddxxww

Ja mám ružový epilátor Philips a som s ním spokojná. Vytrhne chlpy aj s korienkom. Používam ho iba na nohy. Netreba k nemu žiadnu penu ani nič také. Na podpazušie a tam dolu používam žiletky. Takto mi to vyhovuje.