stanovacka, alkohol a riadny trapas

Príspevok v téme: stanovacka, alkohol a riadny trapas
elina666

Ahojte...takze boli sme velka partia na stanovacke, niektorych z ludi az tak blizko nepoznam..no a akosi som to nezvladla s alkoholom, dost brutalne okno, viem, ze som rozpravala aj veci z intimneho zivota a kade co ine.no a teraz mam velke vycitky svedomia a neuveritelne sa za seba hambim...zazil niekto uz nieco podobne???som baba a hrozne sa hambim za svoje chovanie, lenze cas sa uz vratit neda:(((

:))

ber to s nadhladom ja sa tiez snazim spravat sa slusne ale priznam sa, tiez som sa raz tak opila, ze som zvracala a to ani netusim kedy... nastatsie to bol len cisty alkohol, kedze som nic nejedla a hanbila som sa za seba dost dlho pred kamoskami, ale preslo ma to vo chvili ked sme boli na inej party u kamosky... tam zasa vracala celu noc kamoska a dnes sa na tom obe smejeme... nastatie uz vieme pit bez toho aby sme museli vracat :D ten pocit hanby naozaj neskor vyprcha a zvladnes sa nad tym pousmiat :)

bibba

si smiesna... co sa takeho hrozneho stalo? wed ostatni wedia aka si ked si neni ozrata a wtedy si bola, takze tak to aj brali. boze wy mate problemy ludia !

kepke

...proste normalka..robi to 99% dnesnych bab a vsetci sme si na to uz zvykli...vsechni ste stejni:D

Tak to si na velkom omyle!! Mozno to robia baby, s ktorymi sa stykas ty. Nehadz kazde baby do jedneho vreca! Su aj take co nepiju, alebo co piju s mierou a zachovaju si chladnu a NEopitu hlavu, predsa sme len damy a tak by sme sa mali aj chovat.
Je rozdiel si sem-tam vypit a mat pripite, ale byt ozraty, to nie!

Elina, nech je ti to poucenim do buducna, aj ked neviem, pochybujem, ze to bolo u teba posledny raz, to neber v zlom :). Asi mas len rada zabavu a party a este sa to parkrat zopakuje. Skor sa nauc ovladat v napitom stave, ver, ze sa to da. A na tvojom mieste by som na to uz kaslala, co uz. Mimochodom, fakt to nie je nic strasne, pocula som uz aj horsie pribehy, ze ti sa snad budu hanbit do konca zivota :D. Ver mi, ber to v pohode.

0vecka

ale no tak mozno to je trosku trapne ale su aj holky co tancovali na stole hore bez no takze to nieje az take zle :) a pochybujem ze po mesiaci na to niekto bude spominat mozno len tak nostalgicky :)

jojo8899

buď v pohode....to uz nie je nic nove, zaujimave, na smiech...proste normalka..robi to 99% dnesnych bab a vsetci sme si na to uz zvykli...vsechni ste stejni:D

moje

Zažilo to 70 % z nás, nemôžem ťa za to pochváliť, ale ver mi, že za nejaký čas sa na tom dobre pobavíš:)) U mňa sa to stalo viackrát, ale teraz už nie:) A keď pili aj ostatní, nemôžeš vedieť, či si oni budú pamätať:)

aknitka

učíme sa na vlastných chybách a pre teba je to ponaučenie do budúcna. čo sa stalo sa už neodstane a čas všetko zahojí.