tučné stehná a zadok

elleonor

nebudte zufale,kym nemate az nechutne tucne nohy,tak je to v pohode :) ja mam tiez plnsie stehna a zadok, a vacsine chlapov to pripada sexy, no teda ak ide o to ci sa chcete pacit chlapovi ;).. ak sa chcete za kazdu cenu pacit sama sebe ,tak to uz je ine ,ale niekedy sa staci pekne obliect a nezalezi ze nemate nohy ako modelky ;)

bajkalka

No takze ja mam 170cm, 53 kg co vyzera zatial fajn, ale miery 84/63/93 takze hore total vychrtla a dole spominane zabacie stehienka. DES! Zacinam to riesit ak bude uspech dam vediet.

Ovečka

Proste ja si mislim ze sa to endá chudnut nema to ziadny zmisel ... Vlastne To je take ze clovek by uz nemal normalne nic jest Nechapem !!! A to len lieky kokteili a take debiliny!! Ale normalným civčeným heh to ej az smiešne !!\" sthená zadok To s aneda schundut behanim beham uz newiem kolko a nic :( Newerim tomu ale stale beham ale ekd nevidim vysledok tak nemam ani chut sa do toho dát !!! Ak mate nieake cvičenia akot os chudnut tak mi napiste na e-mail kikuska876@aet.sk a dakujem hlavne stehna zadok a brucho !! moc dakujem

adka**

je nás dosť,čo máme takýto problém...mne sa akosi zadarilo sa nafúknuť práve na týchto partiách.mám 160/50 a neviem čo s tým,keď schudnem tak mi zas trčia bedrové kosti a stehná tie zostanú ??žabacie na´dalej.....????

Petuska B

Ano je to normálne, máš ťažké kosti+ak si športovkyňa tak máš aj svaly a sval je ťažší ako tuk, skôr sa meraj ako váž, váženie ťa zbytočne deptá.

katrinka

ahoj no ja mam takisto problem so stehnamy..moj pas je mylsim okey ..ale ide o to ze ja hrozne vela vazim 77kg a to mam 15 rokov moj sportovy lekar mi povedal ze mam tazke kosti a podobme veci ale je to normlane ??aj ked som sportovkyna??

vaznyStravovatel

nj to mas pravdu, je to rozdiel, ale nech papa aspon zdrave prirodne bielkoviny(strukoviny mam na mysli) nie maso mlieko nedajboze syry...