Vypadáva mu

Príspevok v téme: Vypadáva mu
titaa

Ahojte, mám 22 rokov, skúseností so sexom veľa nemám, toto je môj prvý stabilný sexuálny partner a on tiež mal len jednu predo mnou a máme taký problém, že mu pri sexe vypadáva penis z vagíny...je to trochu trápne a neviem, či je to normálne, prečo to je a čo s tým? Viete mi prosím poradiť?

kepke

Titaa, ale ak ti vypadava aj v polohe "na konika", tak to nie je cisto chlapcova vina/neskusenost. Tam si to korigujes ty, takze ak sa na nom budes spravne hybat, VOBEC ti nevypadne. to je cele tajomstvo :).
A hej, je to v pohode, aj ked ti verim,ze ked to neustale vypadava, nie je to ziadna vyhra, este ti ju vyderie, ci co :-/. Trenujte, a skusaj toho konika. To je cele na teba, naucis sa to. Alebo mu ho odmeraj a napis nam, akeho ho ma :D :D (zartujem!)

titaa

ako na azete? myslíš na pokeci? tam ja nie som... a ty s tým máš tiež skúsenosť, či ako?

teraz už idem off, ale zajtra by to šlo.

titaa

ako myslíš samotný sex? všetko okolo toho je krásne, nežné, vzrušujúce...ale vaginálny orgazmus som ešte nemala... a je rýchlo spravený

Patrik@MU

A aké ma on rozmery penisu? Má ho asi menší, že...nie je nejak moc obdarený..no sex si musíte užiť ako to ide...aj keď občas vybehne.

titaa

No áno, pri tej polohe to tiež bolo...potom aj keď ja som hore - na koníka - a potom ešte keď ja ležím na bruchu, vtedy to bolo neúnosné :)