prstovanie ma nevzrusuje

TO

hladam prijemnu štíhlu ženu do 36r,som štihly 178/78/43 z TO,milujem orálny sex,rad mám ak mi partnerka robí fajočku,rád sa prispôsobím v sexe,ak si zadaná a hladaš intímne stretka bez narušenia vzťahu,tak mi prevolaj!Najlepšie okr NR,TO,PE,no i z ďalšia možnost stretka.
Prevolaj mi 0914275032. Ďakujem!

Markus37

je tolko moznosti ako sa vzrusit,mrkni si daky xxx film,pripadne mas rozne video chaty kde sa mozes pokochat, nic v zlom, a je halda pomocok, pripadne sa pohraj zo sprchou a klitorisom.

kuku7890

ked to chalan vie,je to super:) ako alzbee napisala, drazdenie klitorisu je lepsie.

nezufaj,ja sama sa tiez nespravim, preto to nerobim. priatel je ale velmi rad ked mi moze vliezt do nohaviciek aj rukou, betar jeden:D po case uz zistil co mam rada..je dobre ak mu pocas toho aj povies ak ta nieco boli, vobec to nie je trapne.a inak som zistila jednu vec, ide aj o to z ktoreho uhlu ti to robi a ako pri tom lezis.

raz ma prstoval ked som na nom lezala a vlastne to bolo ako by sme sa milovali..nieco uzasne:))

ak nemas, najdi chlapa a bude po probleme:)drzim palce

alzbee

No tak isto aj u mna-ked ma priatel prstuje, tak ma to viac vzrusuje, nez ked sa sama cisto len prstujem bez drazdenia klitorisu..

kajka01

no ja ked sama sa ani ma to nebavi lebo tiez ma to nejak extra nevzrusuje...ale ked ma priatel hned je to ine... asi ma vzrusuje uz len to ze mi to on robi, pozera sa na mna bozkame sa pri tom a podobne:))