Vlasova kozmetika Tresemmé

Príspevok v téme: Vlasova kozmetika Tresemmé
liliiii

Baby neviete ci sa daju aj u nas zohnat vyrobky TRESemmé - pouzivane v profesionalnych kadernictvach? Dostala som sampon ako darcek z Anglicka - 900ml balenie a neviem si ho vynachvalit. Nadherne vonia, vlasy mam uplne hebunke, je velmi vyzivny s obsahom termalnej vody, mandli a aloe. Lepsi sampon som NIKDY nemala a preto uz ostatne nechcem.

Kikina555

Aj ja som vyzkúšala na odporučanie tento šampon, ale moc spokojná som nebola. Mala som strašne rozlietané vlasy a zle sa mi upravovali. Teraz kupujem tento šampon a zaľubila som sa doňho:-) Vyzkúšajte.
-odkaz odstránený-

Adell

Inak, vyborna je talianska vlasova kozmetika INSIGHT (namatkovo som j nasla napr. tu www.uni-shop.sk )
Ja ju kupujem u jednej znamej v kadernictve, len som u nej dlho nebola tak som skusila TRESemmé Ale zas sa k nej vraciam! Sampony, kondicionery aj masky su super, lahucke... niektore vone mi sice moc nerezali, ale to je u mna vedlajsie. Navyse ak po kazdom umyti pouzivam aj lanovy olejcek (tiez v ponuke) tak su vlasy zdrave krasne a leskle!!! Olejcek sa rychlo vstrebava, pri dodrzani davkovania po nom vlasy neostavaju mastne (ani na dotyk ani na pohlad) a dokonca "zahoji" aj konceky, ktore som uz chcela len ostrihat

Adell

JA vam, baby neviem,... Kupila som si TRESemmé (900ml), krasne vonal, vlasy po nom ostavali hebke... ale take lupiny som este nikdy nemala!!! Skoro ako ovsene vlocky! A koza na hlave ma svrbela, ze som si obcas zoskriabala do krvi! Robili sa mi akoby chrasticky alebo pluzgieriky a ked zaschli tak sa supali a vlasy som mala akoby zasnezene. Takze TRESemmé uz nechcem vidiet!!! Ale zo samponu malo chyba a neviem co s nim..

Gabs

Ja som bola na Kamennom včera, tiež som išla na istotu, ale zostala som nemilo prekvapená. Tresemme šampón som nikde nenašla a keď som sa opýtala predavačky tak ani nevedela, že taký mávajú.. (mala \"prehlad\").. Dúfajme, že sú out of stock a čoskoro ho doplnia.

alencia

baby tak dnes som isla na istotu do MY na kamennom.. tie sampony tam uz nie su... :(((( neviete nahodou kde by sa dali este zohnat... za normalnu cenu, lebo na nete som nasla uz aj 900ml za 15e :O