chlpky v podpazuší

Príspevok v téme: chlpky v podpazuší
alanaa

prosim poraďte čo by bolo najlepšie, ja si holim podpazušie každý deň, keďže nosim také trička. Ale už ma to nebaví, pokožka je podraždená. Kupila som si Vett, mysliac, že aspon na 3 dni by som mala pokoj. Ale skôr je to na každodenne používanie.Takže zas nič. Ale chcem počuť nazor, čo tak vytrhať to epilačným strojčekom (viem, pokožka je tam citliva a aj to bude bolieť). Môže sa tam vytrhavať, nehrozí tam nejaký zdrav.problém.ďakujem za rady aj názory

lokomo

tak, ja som riesila podobny problem.. jeden den som sa rozhodla vytrhat chlpky v podpazusi pinzetou.. lebo som sa bala trochu epilatoru, ako vytrhava chlpky hromadne, tak aj hromadnejsia bolest.. s tou pinzetou sa to celkom da.. vsak staci skusit. Mam vzdy pokoj na dva tyzdne, a cim dalej tym menej tych chlpkov rastie.

EVIčKA

Ale to je problém, že ja by som epilátor nezniesla, lebo mám vysoký prah bolesti.. :( .. takže mi neostáva nič inakšie, len používať žiletku, s ktorou nikdy nedosiahnem úplne hladké podpazušie, ale s takými čiernymi bodkami (korienkami chĺpkov).. a to mi vadí

Erionetka

ja používam epilátor na podpazušie asi rok a teraz po roku mám už úplne jemné chĺpky, skoro ich nevidno a hlavne je ich dosť málo pretože po každom depilovaní vyrastajú menej a menej... prvé dva razy teda poriadne bolia, tiež mi to trochu krvácalo ale 2 razy keď to vydržíš tak všetko bude v pohode a fakt to stojí za to, bude to prvé dni citlivé a dosť bolieť, antiperspiranty radšej vynechaj lebo to bude štípať ale fakt keď tie dva týždne to prekonáš tak potom pohoda, podpazušie mám jemné a nikdy sa mi už potom nestalo žeby som ho mala podráždené, blondýnky to majú ľahšie, ja som černovláska takže som volila túto alternatívu :)

EVIčKA

Chcela by som sa spýtať, že ked si holíte podpazušie žiletkou, tak používate k tomu aj nejaký gél,penu, alebo niečo? Alebo čisto len žiletku? Ak k tomu používate aj gél alebo penu, tak poraďte že akú značku, lebo by som chcela dosiahnúť hladké podpazušie..
Nejaké dobré nápady, ktoré pomáhajú..

karolinaa8

ja som svetlovlaska. Na celom tele mam len svetle chlpky, len presne v podpazusi tmave. Mala by som si ich holit kazdy den ale mam strasne citlivu plet, cize nemôzem. Po epilacnom strojceku krvacam, ked pouzijem ziletku tak to nie je uplne hladke. Este by som chela vyskusat vosk. Ma snim niekto skusenosti?

Lina007

kikussssa: raz za tri týždne??? vau... ja som blondína, aj chĺpky mám jemné a bledé ale muím sa holiž každý deň... to ti fakt závidím...

zuzic

fu no ja som tiez tmava a musim kazdy druhy den alebo ak mmusim vyzerat extra dobre tak kazdy den... v tom mame my tmyvovlasky nevyhodu:)

kajka01

no ja som tiez tmava teda mam tmave vlasy, takze chlpky su ovela ovela vyraznejsie takze musim holit bud kazdy den ak to ma byt "dokonale" alebo kazdy druhy ak necham par dni tak to uz roadne vidno:)