Cukrovka-nieco ine o nej???

DiabetikIvo

Ešte raz s opravenými chybami:

K tomu článku na -odkaz odstránený-

je potrebné pre DM1 ešte dať dôrazné varovanie o tom, že je potrebné pri tom všetkom čo tam je napísané aj dodržiavať selfmonitoring, ktorý by mal byť dosť intenzívny = aspoň každodenný malý glykemický profil, pričom je potrebné aj dôsledne analyzovať prečo sú namerané hodnoty glykémií také aké sú a na základe selfmonitoringu aj riadiť dávkovanie bazálneho a bolusového inzulínu.

!!!PREDOVŠETKÝM SA TREBA VYVAROVAŤ VYNECHANIU BAZÁLNYCH DÁVOK INZULÍNU!!!

Dávky bazálneho inzulínu sa môžu upravovať a dokonca aj postupne znižovať, ale vynechať sa nesmú !!!, pretože hrozí reálne nebezpečenstvo vzniku diabetickej ketoacidózy, ktorá môže skončiť aj úmrtím diabetika!

DiabetikIvo

K tomu článku na -odkaz odstránený-

je potrebné pre DM1 ešte dať dôrazné varovanie o tom, že je potrebné pri tom všetkom čo tam je napísané aj dodržiavať selfmonitoring, ktorý by mal byť dosť intenzívny = aspoň každodenný malý glykemický profil, pričom je potrebné aj dôsledne anayzovať prečo sú namerané hodnoty glykémií také aké sú a na základe selfmonitoringu aj riadiť dávkovanie bazálbeho a bolusového innulínu.

!!!PREDOVŠETKÝM SA TREBA VYVYROVAŤ NEVYNECHNIU BAZÁLNYCH DÁVOK INZULÍNU!!!

Dávky bazálneho inzulínu sa môžu upravovať a dokonca aj postupne znižovať, ale vynechať sa nesmú, pretože hrozí reálne nebezpúečenstvo vzniku diabetickej ketoacidózy, ktorá môže skončiť aj úmrtím diabetika!

nieco.nove?

za tu stranku badatel treba pridat toto:
/index.php?option=com_content&task=view&id=231&Itemid=42

a este:

a za stranku mwm toto:
clanek1.php?id=1413&pjmeno=&kredit=&p1=