Nivea natural beauty

Sapka

Chodila som okolo tohoto denného krémiku hodnú dobu, ale nakoniec ma zmohol pocit vyskúšať to.
Škoda.
V plnom vzrušení som utekala domov, očistila tvár od make-up-u a natierala a namiesto radostného výrazu sa mi na tvári zjavil taký nooo nemastný neslaný..
Možno to však bolo moje veľké očakávanie (?!? ale veď prečo si ho nemôžem dovoliť keď ma tak naň lanária zo všetkých strán?!?).
Z reklám som bola pripravená na niečo prevratné, s čím už nikdy nebudem musieť použiť make-up keď som lenivá, ale.. a možno práve preto ma zarazilo to, že keď som si ho naniesla na tvár žiadny zázrak sa nekonal. Ako keby sa natriete indulonou. O tom potom, že mám hladkú pleť, to dávam plus, ale myslím, že taký \"luxus\" ako hladká pleť vám dokáže vyčariť mnoho iných krémov a za rozumnejšiu cenu. Ďalej ma dostali tie trblietky. Ach.. Rátala som s nimi, že tam budú, ale možno iba ja mám kdesi vštiepené, že krajšia pleť je matnejšia ako tá lesklá a tu dosiahnete pravý opak. Úplne mi to pripáda ako keby mám mastnú pleť v puberte a z toho sa mi leskne.
Takže na záver ak to zhrniem: ak ste zvyknuté nosiť make-up, tento krém vás vôbec nenadchne pretože sa budete cítiť ako po hociktorom inom kréme, ibaže tento má navyše tie rozjasňujúce trblietky, ktoré určite prirodzene nepôsobia.. :(
Baby len jedna moja rada nakoniec - ak ho chcete vyskúšať, spýtajte sa nejakej kamošky či ho nemá a vyskúšajte ho pred tým ako si ho kúpite. Určite pri tomto výrobku platí dvakrát skúšaj a raz kupuj! :)

tisha

peeling je dokonaly, plet je po nom uplne hladucka,babatkovska..lepsi peeling som zatial nenasla.. no a krem je fajn,len mne osobne vadia trblietky na tvari, radsej som ked mam matnu plet..

masticka

Cize je vhodny pre mna, make-up sa mi nechce stale davat, lebo ho musis poriadne rozotriet, aby si nebola flakata a s tymto kremom je to lahsie. Ja mam v podstate bezproblemovu normalnu plet, az na nejaku tu vyrazku, ktora sa objavi hlavne pred rande alebo nejakou oslavou, ale co uz.

masticka

Ja som si uz kupila aj denny krem. Po otvoreni mi hned zavonal. Ma farbu ako make-up, ale pritom je to lahucky krem, ked si ho nanesies na prsty a na tvar. Ano, ma male trblietky, vidim ich na tvari a aj na prstoch, potom, co si ho dam. Ja som s nim spokojna, plet mi rozziari, este k tomu ako pisu hydratuje, ale niekomu nemusi vobec vyhovovat, pripadne mozno niekto je nan alergicky. Kazdemu cloveku vyhovuje nieco ine, mozno najlepsie by bolo poziadat ich firmu o vzorku. ked nechces hned vyhodit za neho peniaze. Myslim, ze je vhodnejsi pre tych, co maju skor bezproblemovu plet. Ak mate privela vyrazok alebo akne, pochybujem, zeby to zakryl. Ved normalny make-up nie vzdy zakryje nedostatky. Aj mna by zaujimalo, co si o nom myslia dalsi?

katka...

Teraz je vzorka peelingu, kremu aj ocneho kremu v Eve. Ten krem je dobry, ale len pre dokonalu plet. Ja keby som mala bezproblemovu plet, tak pouzivam len ten krem a ziaden make-up.

trblietka

ano ja mam denny krem natural beauty Nivea a je fajn.. lahko sa roztiera, nemasti a pritom hydratuje.. obsahuje take tie trblietky preto rozjasnuje, ale ja som spokojna s nim:)

iwus93

a skúšala si že ctrl + c a potom ctrl + v...ale asi áno...inak neviem ako sa to robí..ešte som to neskúšala..