Nechce sa mu spravit ma !!!! O_o

Werto97

Podla mna by ste si mali sadnut a porozpravat sa o tom otvorene. Ak je rozumny tak to pochopi, a ak nie tak...to uz necham na teba. Ale kazdopadne by si to mala skusit

laky

on by sa nemal pytat,mal by to vidiet na Tebe.nech kombinuje prsty jazyk,nech to nerobi na silu ,potom to nieje ono,urcite aj teba deprimuju jeho otazky za sa stale vypytuje ze ci si.nie?

Janka2552

To nemyslíš vážne?
Ako ti môže položiť také, s prepačením stupídne otázky??

Na tvojom mieste by to asi veľa dievčat zabalilo, ale keď to nechceš ukončiť,porozprávaj sa s ním.
Keď to nepochopí,je ešte nezrelý na sex a sexuje zrejme kvôli tomu,lebo to robia jeho kamaráti.

mary-anne

prosim ta fernetka14, kolko mas rokov??dufam, ze tolko, kolko mas napisane v prezyvke .. a kolko ma ten tvoj priatel vlastne??
ale vela mat urcite nebudes, kedze pouzivas to trapne w, namiesto v..
no a ak mate tolko malo rokov, necuduj sa mu, jemu ide len o vlastne uspokojenie a aby si mu "dala" to je pre neho najdolezitejsie..
ked budes starsia pochopis a hlavne, ked budes s niekym starsim.

adka25

bol by viac trpezlivy ak by mu na tebe naozaj zalezalo. Je to asi najsprostejsia otazka aku mozno pocas sexu polozit. Normalne to partnera odpudi,nie? Mal by vraviet nieco sexi a vzrusujuce a nie takeho sprostosti. Zda sa mi ze je este velmi nezrely.Najdi si ineho.

fernetka14

nooo jaa teda newím....Ked akože sa sprawí on taaak že maa ide ešte prstowat lebo ja som sa teda ešte nesprawilaa aaaa stale niišt bud zadre hento alebo tamto...alebo nas niekto vyruši.....ale minulee ked uz som cela stuuhlaa tak zrazu prestaal aa zajebaal mi zee uz siii ?????????????? pozerááám žee ne ?!
a on ze ho boli ruka a tak....mi to pripada že on sa spraví aaa na mna kašle...