Yam na vyrovnanie hladiny hormonov, RNG

RNG

nuz co sa tyka zaruk, potravinove doplnky mozu byt schvalene len ked nesposobuju ziadne skodlive postranne ucinky v odporucenych davkach, podobne ako potraviny.
Som zvedavy, ci ti lekar alebo farmaceut niekedy dali zaruku na to, ci ti nejaky liek 100% zaberie a ci ta nahodou neposkodi(a to castejsie nez si predstavujes)
Nechapem tie dovody na "zaruky", hlavne od ludi, co sa do toho vobec nevyznaju.
A strach z bratia viacero doplnkov potravin. Ved ked potraviny moze miesat, preco nie doplnky potravin!
Zopar sa ich neodporuca miesat, lebo jedna potlaca ucinok druhej. Ale to je len celkom malo a rozhodne ani vtedy nie su skodlive, len neucinne.

mirka 23

Bambulatko, ten link čo si dala, tak to je ten yam, čo sa dá zohnať na Slovensku, ale z Čiech to bude drahšie. Prirátaj si poštovné a ak to budeš brať na dobierku, tak zaplatíš ešte 5 eur na pošte. Veď napiš tej babe, podľa mňa ti spraví lepšiu cenu.

jaaa:som:

jojaja, ved to tu prave riesime. bezne v lekarni ho nezozenies, aspon ja som nezohnala. neviem v akych konkretnych predajniach, lekarnach sa da zohnat. ponuka ho tu jedna pripisovatelka, mirka pisala v druhej teme jej mail. a potom sa dal kupit v obchode RNG, ktory je uz ale zruseny. no a samozrejme, zo zahranicia, tam maju ovela nizsie ceny, ale zas je drahe postovne. a ano, sluzi na zharmonizovanie hormonov, zmiernuje menst. krce a menzes aj spravidelnuje. precitaj si o nom nieco, hlavne, ze je prirodny. ale nemam osobnu skusenost zatial.

jojaja

je yam dobrý aj na upravu nepravidelneho cyklu (ked mám menzes niekedy až po dvoch,troch mesiacoch a niekedy normalne)? treba nan recept od lekara? da sa prosím vas kupit aj v obycajnej lekarni? dakujem

Bambulatko

len sa nespomina, ze aj na akne:(
ja som kedysi uzivala maca extra, ale nejako to nepomohlo, tiez na horm. vykyvy
a mirka ty mas uz plet okej po tom?

jaaa:som:

hmmm, tak to som nevedela, ze niktore sa nesmu uzivat spolu. tak skusim to nejako poobmedzovat. a pocuj, myslis si, ze take fakt kvalitne vitaminy, doplnky tu na slovensku nikde nezozeniem?

mirka 23

Inak, ja som neobjednavala zo Swansonu ale z Puritainspride. A ke´d budeš objednavať, tak sa najprv aj poraď, aby si niečo nezabudla :)
Ja beriem vit. C, zinok, selen, probiotika, omega 3, vit. E, kyselinu listovu, Rutin (na žilky) Quercetin (na alergiu) Aloe, enzymy a jedny super vitaminy na vlasy, a nechty (Su tam asi všetky B a A vitamin), proste velmi dobra zmes.