chemický peeling na jazvy

Príspevok v téme: chemický peeling na jazvy
suanka123

chcela by som sa opýtať...
...pred pár rokmi som mala problémy s akné...a ja blbá som si to dosť vytláčala, urobili sa mi chrasty a zostali mi malé biele jazvičky...na chrbte...ramenách...dekolte...
myslíte, že sa to dá odstrániť chemickým peelingom? ak áno, čo by to asi stálo...a ak nie, tak ako by som sa toho mohla zbaviť? ďakujem za rady

tinulik24

to nie je ako make-up ktorý zotrieš, to je nastálo, jednoducho ti zlezie tá najvrchnejšia vrstva poškodenej kože a nahradí ju nová. Bola som na to pred 2 rokmi a pleť je dodnes pekná. Ale pozor - musíš už mať zápalový proces akné vyliečený - aby sa ti nevytvárali nové vyrážky (sem-tam to je v poho)lebo inak je to zbytočné a zničíš si aj tú novú kožu. Takže najskôr vylieč akné a potom si daj odstrániť tie jazvy.

tinulik24

ja som mala dosť veľké problémy s jazvymi po akné (a nemyslím tým sem-tam nejaký ten pupáčik) - chodila som na chem. peeling - môžem len odporúčať, ale chce to trpezlivosť. Robila mi ho kožná, bola som cca 8 krát (každé 2 týždne aby sa pleť zahojila).Nesmieš sa zlaknúť reakcie keď sa koža začne olupovať po peelingu, len ju treba ošetrovať, a samozrejme "zaťaží" to dosť aj peňaženku - jedno ošetrenie cca 700sk. Ale mne to bolo jedno, chcela som krásnu pleť, tak som šetrila na inom aby zostalo na pleť:) ale výsledok je fantastický!

tyrusqa

prave,ja nemam jazvy..mam sem tam akne,sem tam take podkozne.na laseri som bola ale ziadne zlepsenie,na to tiez treba ist aspon 10krat.a na piling som pocula lepsie reakcie.

mnamka257

o tom cgemickom peelingu som este nepocula ale ze vraj na jazvy je dobry laser-bohuzial sa nachadza v kozmetickych salonoch len zriedka.pokial ho ale budes navstevovat pravidelne kazde 2-4 tyzdne malo by sa to dat do poriadku

tyrusqa

baby prosim poradte,ktora z vas na tom bola:to musim prist jeden krat tyzdenne asi (tipujem 5x)aby to malo vyznam? ja som myslela ze to staci raz/dvakrat.

Janika_

Ja mam ten istý problem a hambim sa chodiť na kupalisko, pretože mi na slnku tie jazvyčky očervenajú. A nenosim trička na ramienka. Mikrodermabrazia neviete niekto kolko asi stoji?