Mám si začať farbiť vlasy?

mirka 23

Ashia, si napisala dosť blbosť. Ja si teraz hennu nedavam a mám o dosť horšie vlasy ako som mala. Praveže henna pomôže vlasom. Sú ove

mirka 23

milli to je uplne studená farba. henna chyta do teplych odtieňov, čiže zlatá, medená atď a k hovoríme o svetlých farbách.

millli

Pre lucinka333, ano presne tu farbu myslim. Skoda, ze to nechyti taku farbu, lebo moje vlasy su tmavsie, hnede a ja chcem svetlejsie.

sisa72

Vlasy si farbím od mojich 15 rokov na čierno.. farbím si každych 6 týždnov a vlasy mám pekne lesklé nezničené. Ja si farbím len tie vlasy, ktoré vyrastaju nie celé.. cele vlasy si farbim iba raz za rok a to si davam dve farby naraz..

Lucinka33

Ashia, preco myslis, ze henna nie je moc setrna k vlasom? Ved sa pouziva ako vyzivujuce zabaly na vlasy, je to cisto rastlinneho povodu. Nieco o henne: dlouhevlasy.cz

Ashia121

nuz farbenie vlasov...mam svoje skusenosti.Farba ti velmi donici vlasy (najma ked ich mas jemne) a to tak ze ti budu viac vypadavat,rychlejsie sa mastit a donici ti konceky vlasov.Moja teta si farbi vlasy od 15tich kazde dva az styri mesiace,teraz ma 22 a z krasnych objemnych medenych vlasov ma uz len splasnute cudo a dokopy 10 vlasov (to je len obrazne myslene :D)...a ani henna nie je moc setrna k vlasom...aj ked ta ti donici vlasy asi najmenej

Lucinka33

milli, zalezi od prirodzeneho odtiena tvojich vlasov. henna len stmavuje, lebo neobsahuje ziaden peroxid ani amoniak, ani nic podobne. je to tento odtien? www.henkel.hu Lebo ak ano, myslim, ze to henna nedokaze. Ona skor robi take teplejsie farby - do zlata. Ale v DM maju odtien orechovo plavy tusim, no urcite to tak isto nechyti :)

millli

Mna zaujima, ci hena dokaze urobit ronaky svetly alebo aspon podobny odtien, ako vidno na krabicke farby Schwarzkopf Natural And Easy cislo 550? Lebo niekde som citala, ze farbi iba na tmavo, ako to je s nou?