Čo hovoríte na kozmetiku LA Rose Posay?

katrina_

teda musim pridat svoj nazor. Aj podla mna je to najlepsia kozmetika aku som kedy mala a to mam problematicku plet uz dlhsie takze je jasne ze som toho mala vela:D
Ja pouzivam celu radu effaclar plus naozaj ta termalna voda je uplna senzacia!Uz nikdy nemenim kozmetiku tato mi pomohla fakt za tyzden cista plet(verila som ze to je mozne) a ziadne take ze prestane ucinkovat po dlhsou pouzivani.Fakt uz inu nechcem.odporucam:)

hassy

mimi aj ja pouzivam effaclar aj K al AI. AIcko je LEN na lokalne pouzitie, pretoze hrozne vysusuje...ja som raz bola velmi mudra a som si ho dala na celu tvar a rano som vyzerala ako susienka...proste katastrofa, to Kcko je dobre, pomaha, vysledky su viditelne uz na druhy den :)

sasia

a neviet aky je ten mejkap od la-roche posay??? oplati sa viac ten alebo nejaky z drogerie??
udrzi sa na pleti aspon 5 hodin alebo sa zlieva???

mimi_

Fionaaa a a maš aj krem na tvar od effaclar? Ak ano ktorý je lepší ten effaclar K, alebo ten druhý kde miznu vyražky? effaclar A.I.

fionaaa

ja z tejto značky použivam radu effaclar a je úžasna:)la roche posay je asi jedna z naj znaciek dostupnych v lekárni.

darnian

Ja mam odlicovacovacie mlieko a som celkom spokojna. Mam suchu plet a hlavne v zimnom obdobi pouzivam hydratacnu masku. Ta je uplne perfektna! Dve stoja okolo 2€, ale na tvar mi staci len polovica, takze to mam minimalne na 4 pouzitia a fakt je skvela.