Buduca svagrina ?

Príspevok v téme: Buduca svagrina ?
karicka

Ahojte, moj problem je trosku komplikovanejsi. S priatelom sme spolu uz peknych par rokov, s kazdym z jeho rodiny dobre vychadzam, okrem jeho starsej sestry. Osobne som proti nej nikdy nic nemala. Skor som mala pocit, ze problem voci mne mala ona. Nikdy so mnou nejako extra nekomunikovala, skor som musela ten rozhovor zacat ja. Okrem toho si ma zakazdym premeriavala od vrchu po spodok, co mi bolo a aj stale je dost neprijemne :(
Ale nejako som to vzdy predychala, aj ked ma tie jej pohlady "stvali". No co sa stalo minule, ma uplne dorazilo. Byvaju vo velkom dome a kedze maju jedno cele poschodie uplne volne, tak sme si tam s priatelom zacali postupne vsetko rekonstruovat. Nahodne som sa dozvedela (od jej mladsieho surodenca), ze robila "reviziu" nasho buduceho byvania, dokonca si tam priviedla aj svoju svokru. Dost ma to nastvalo, ze to urobila (ktovie kolkokrat) bez mojho a priatelovho vedomia. Dokonca ma taku "drzost" brat priatelovi JEHO veci (napr. sladkosti, ktore ma uskladnene z obchodu ci ine technicke veci). Neda mu za to ani korunu, nieto aby si ich od neho aspon vypytala. A to uz ma viac ako po 20tke.
Snazim sa ju mat rada, ale nejde to ... cim dalej, tym mi viac a viac vadi, za to, ako sa sprava. Co mam robit ? Priatela milujem, ale nechcem mat ani zle vztahy s nou.

heheh

moja potencionalna svagrina je taktiez riadna krava... pardon, aj krava ked vojde do stajne aspon zabuci...ona ani to nie :D

enigma

Z toho si nič nerob aj ja mám P -- u, svoju švagrinú, tá nevedela zhltnúť veľa vecí a snažila sa komandovať aj môjho muža - svojho mladšieho bračeka. A keď sa Vám šťúra vo vašich veciach a nebodaj sa stará aj do Vašeho života, tak od nej ani nič dobrého v budúcnosti nečakaj. Len problémy a intrigy. Vravím zo svojej skúsenosti a ešte sa aj tvárila milo ako keby nič, a pritom na mňa intrigovala, vela vecí mi povedal aj muž. A teraz ani nedržíme kontakt a tak je aj najlepšie, ja nie som zvedavá na jej pretvárku ani na ňu. Veľa šťastia.Pa.

karicka

Teda, ono to nie je celkom vyriesene. Jej mama ani moj priatel jej nic nepovedali (aspon tak mi to tvrdi) ... neviem preco, jej to moj priatelo nechce povedat. Ci nechce mat problemy alebo sa boji.. to netusim, ale riadne ma to stve. Nema pravo si tam vodit pre nas "cudziu" osobu, a robit nam exkurzie, co tam mame.
Ale snad sa to ciastocne vyriesi tym, ze poschodie budeme zamykat ...

jajka001_

takze ste to poriesili, a teraz rozmyslas len nad tym ako s nou vychadzat? takze ked ste toto vyriesili, hod to za hlavu a dalej ked sa nieco vyskytne, ries to potom ked to pride. problemy su a budu stale, a treba ich riesit

karicka

no moj priatel je taky, ze on sa neozve, on jej nic nepovie, aj ked mu to vadi, asi ma strach alebo co... :( Takze som to dnes vlastne riesila ja, ale s jeho mamou, teda buducou svokrou :)
Nie, my budeme mat vlastne samostatny byt a oni sa maju stahovat ...