Vysoka horucka

Príspevok v téme: Vysoka horucka
Aknozes

Zdravicko mam taky mensi problem v sobotu som sa rano zobudil a citil som sa taky zniceny. Vo stvrtok sme boli na ture na celodennej a svalovica mi prichadza postupne cize v sobotu rano mala svoj vrchol. CItil som,ale ,ze mam teplotu tak som si ju zmeral a mal som 38.4 poobede som mal 39 a navecer 39.6 este nadranom o druhej som mal 39.6 ,ale potom prakticky z hodiny na hodinu klesla na 37.4 daval som studene sprchy pil som vela tekutin a daval som paralen.
Len mi nie je jasne,ze z coho som to mohol mat resp jakto,ze to znicoho nic takto ustupilo? Repelent proti kliestom som mal a po dorazeni domov som sa poriadne prezrel a ziadneho som na sebe nenasiel a ani som v zivote ziadneho nemal.

Neviete co to mohlo byt?

jaja_jaja

Mohlo to byť z prehriatia organizmu vystavenému na slnku a tiež únavou z celodennej túry. Ako viem vo štvrtok bol nádherný deň, takmer bez obláčika. V ten deň som bola aj ja na horách a presne takúto reakciu mal aj môj spoluturista.

Peto T

Odporúčaqm vysoké dávky vitamínu C. Ak ide o tepelný šok, tak pomôže vrátiť metabolizmus do normálnych koľají. Ak ide o infekciu, pomôže v liečbe.

Začal by som 3000mg každé 2 hodiny, a keby došlo k hnačke, znížiť dávky. Treba prípravok bez umelých farbív a príchutí. Veľa piť.

Neodporúča sa pri poruchách obličiek, metabolizmu železa a medi, a deficite G6PD.

Aknozes

A este ma trosku pobolievaju krize len to som z piatka na sobotu spal odokryty len v boxerkach pri otvorenom okne tak ci aj z toho nahodou , neviem.