hanbim sa vyzliecť na kupalisku

štefan 33

ďakujem za ďalšie odpovede. Ja som spomenul len tých dokonalých. Aby som bol objektívny, tiež sú na kúpalisku aj tí druhí. Nedokonalí s veľkým bruchom a tak ďalej. Možno pár týždňov v posilovni pomôže tento problém vyriešiť.

senssss

stefan ked sa hanbis za svoju postavu tak zacni chodit do posilky.. velmi to pomoze.. ja som sa tiez pred rokokm hanbil na kupalisku ze vsetci taki krasni a ja s bachorom.. a po roku v posilke je to vsetko naopak rad sa tam vyzlecem .. dokonca sa rad fotim a ukazujem co som dokazal v tej posilke.. a este viac ti to udre do hlavy ked nebudes brat ziadne sproste prasky na cvicenie a podobne somariny.. ja to tiez neberem .. uvidis par mesiacov v posilke spravi svoje.. komplexi opadnu..

Catrina

No minule som bola po dlhsom case zas na zlatych a bola som prekvapena aki nedokonali boli ti ludia, vela chlapov je skutocne vypasenych. Nechapem napr. mojho priatela, ktory sice ma trocha vacsie brucho ale nie az tak, stale v norme a kukal po tych tuckoch a sa s nimi porovnaval ze aj on ma tak tlste brucho a pritom ma niekolko krat mensie! Ci aj ty nie si taky typ, vidis sa zbytocne ciernejsie ako si.

štefan 33

ďakujem za vaše odpovede. Skôr sa možno hanbím kvôli niektorým typom ľudí, ktorí ako keby sa predvádzali na kúpalisku so svojimi postavami, či už ženy alebo muži. Sú takí namyslení, že človek ako ja sa s tou svojou priemernou postavou začne hanbiť, hlavne keď je na tom kúpalisku sám.

kajtan

Je zbytocne ti radit ze sa nemas zaco hanbit a ine reci,ak to mas raz v sebe,tak reci ti nepomozu.Proste skus chodit cim viac na kupaliska a prekonat to,uz ked to raz prekonas tu hanbu,tak bude vsetko vporiadku,alebo popripade zacni chodit niekde kde je malo ludi,na strkoviska a tak,zvyknes si najprv tam a potom sa presunies na kupaliska.

Moja stranka - -odkaz odstránený-

alzbee

Praveze kupalisko je super miesto nato, aby sa clovek zbavil komplexov, lebo tam najlepsie vidiet, ze nikto nie je dokonaly...zhruba 97% ludi tam ma nejake chybicky krasy:))

mimi_

Maš na tele niečo začo by si sa mal hambiť, alebo schovavať? (vyražky, jazvy, si tučný...?) Ak nie tak nevidim dôvod. Nikoho si nevšimaj a nech ti každý vylezie...