otazka pre RNG :) enzymkomplex

Príspevok v téme: otazka pre RNG :) enzymkomplex
mata1983

ahoj, prosim Ta, chcem sa len opytat - nasla som na nete jeden enzymkomplex -odkaz odstránený- , a jedna sa mi o to, ci by mi pomohol, ak mam problem s travenim, momentalne k tomu i kvasinky
:( a gastro som nejako \"minula\" (bojim sa hadice)- pobolieva ma zaludok i zlcnik, ale zvacsa pri nejakych stresoch(u nas doma - vredy, a aj so zlcnikom problemy)... Myslis, ze by stalo zato, aby som to zacala brat? Upravilo by mi to travenie + vyriesilo i problem kvasiniek, ktore mavam hlavne po a pocas nejakom strese?
a taktiez jedna otazocka - je mozne, ak mam kvas. inf., ze chodievam castejsie na malu potrebu?
Dakujem velmi pekne :)

ayurvedsky maser

Ambulanciu alternativnej mediciny mam v poliklinike v Liptovskom Mikulasi.
Cakacia doba je cca 2-3 tyzdne, ale v pripade vaznejsich problemov sa vieme dohodnut aj skor. Prvotne vysetrenie aj s osetrenim trva priblizne dve hodiny. Hodina vychadza na 33 eur. Nasledna kontrola aj s osetrenim je v dlzke jednej hodiny. Diagnostika je presnejsia nez pri biochemii a liecba je ovela rachlejsia a ucinnejsia nez klasickou medicinou. Je vsak na kazdom pre aky sposob liecby sa rozhodne.

mata1983

to zaujima aj mna - kde posobis, ako dlho trva "cakacia" doba objednavania,vysetrenie, kolko asi cca vychadza vysetrenie + nasledna liecba?
Mas nejaku vlastnu stranku?
Dakujem ...

ayurvedsky maser

Mata1983: Skus si pozriet clanok "Lovec parazitov" v casopise Plus sedem dni. Je to aj na nete ked si to das do vyhladavaca. Venujem sa cinskej medicine, indickej Ayurvede, roznym masaznym a regeneracnym technikam, bylinkam, svieckovaniu a inym technikam alternativnej mediciny. Ludom dokazem zistit problemy pomocou ruk, ale rukami ti neviem povedat co ti tie problemy sposobilo... ake mas v tele virusy, bakterie, ci parazity. Moje hlavne zameranie je na oblast parazitologie ludskeho tela v com robim aj skolenia pre lekarov alebo ludi, ktori chcu pracovat s diagnostickym pristrojom Diacom s ktorym aj ja sam uz rok pracujem s vybornymi vysledkami. Je to technologia, ktora nema v sucastnosti konkurenciu. Presnejsia diagnostika nez bezne odbery krvi ci stery. Ale to je tema na ovela dlhsi cas a priestor.

ayurvedsky maser

Castejsie mocenie moze suvisiet s kvasinkami aj ked skor pripada do uvahy bakteria Escherichia coli. Skontrolovat cely traviaci trakt i cely organizmus ti viem a bez nejakych hadic pomocou technologie pre kozmicky program. Zaroven viem oslabene organy i regenerovat a likvidovat zistene virusy, bakterie ci parazity, ktore ti tie problemy s travenim sposobuju. Je to ucinnejsie nez skusat kopu roznych pripravkov bez toho aby si vedela, ze s cim mas konkretne problem.

RNG

Vyrobky menovanej firmy su s malymi obsahmi, zialbohu. Ked ja radim napr pancreatim, hovorim o mnozstvach 1200 mg na kapsulu.
Inac modernejsie=novsie vyrobky uvadzaju enzymaticku aktivitu, lebo miligramy este nepovedia, aka je ucinnost enzymu ale enzymaticke jednotky presne povedia, co ten enzym vie v tele spravit.
Aj ostatne zlozky su len minimalne
Enzýmy:
pankreatín 120 mg
papaín 61 mg
bromelaín 50 mg
lipáza 20 mg
chymotrypsín 1,10 mg
trypsín 26 mg
superoxiddismutáza 150 mcg

Ďalšie účinné látky:
yucca schidigera 20 mg
hydrolyzovaný kolagén 20 mg
rutín 34 mg
germánium 132 50 mcg
Porovnaj si to s niektorymi silnejsimi enzymami, co som uviedol na stranke
-odkaz odstránený-