spevnenie svojho tela

Sesi

Ja tiez cvicim podla Cindy Crowford teraz uz asi 2 tyzdne vkuse kazdy den a mozem odporucit kazdemu, ale treba velmi pevnu volu ale ked sa premozete prve dni potom sa vam to zapaci uz len koli tomu, ze na sebe uvidite zmeny,- ale treba si robit pocas cvicenia prestavky aby vase cviky boli lepsie, tak ako ona spomina pocas cvicenia. Ja to cvicenie poznam uz 10 rokov, a je to najlepsie a najucinnejsie... aspon pre mna.

micka2

Určite ti to pomôže. Ja úplne zíram ako mi pevnie telo. Ale to pri každom cvičení. Stačí telo trochu ponamáhať a pravidelne a pri každom cvičení ti telo spevnie. A prekvapivo rýchlo. To to cvičenie precvičí všetky partie, ide sa od noh, zadku, ruky, brucho a nakoniec strečing. Cvičenie trvá 45min. Sú tam 2 diely. Jeden deň jedno, druhý druhé. V provom sa mi zdá viac na nohy zameraný, v druhom viac na brucho. Je to silové cvičenie. Nie aerobik. Pretože ja sa nemôžem moc prehriať a som chudá, takže cvičím takého silové cvičenia. Naozaj odporuúčam aspoň vyskúšať.

micka2

Ja cvičím Cindy Crawford (neviem či som to meno dobre napísala) a to je sila. Za mesiac budeš pevná ako skala, ale je to makačka. Mám to na dvd, pekne každý deň. Potrebuješ iba stoličku, karimatku a 2 kilové činky.

momoko

ano raz bolo v emme...mám dve ale vyhovuje mi viac to jedno...zo začiatku ma to vôbec nebavilo, ale teraz si bez toho ani deň neviem predstaviť

momoko

Skús pilates...ja ho cvičím a je skvelý...krásne spevní telo ale nemusíš sa báť vôbec nie sú z toho veľké svaly:)))