šampón na farbenie vlasov

mnamka257

pokial si nafarbis vlasy samponom, tak ti to zostane na hlave priblizne jeden mesiac, cize farba sa nezmyje po jednom umyti.potom existuju spreje, ktore sa zmyju po jednom umyti.

Jojo13899

Ak by som mohol poradiť tak by som poradil šampón od palette stojí len okolo 60 korún...mňe vydržal 1 rok aj 2 mesiace a teraz sa mi vracia moja pôvodná farba z čierneho šampónu na moju prirodzenú farbu...vraj vydrží len 24 umytí ale to neje pravda...Dokonca ani slnko mi ju neviťahalo.

mizmaz

ahojte nevedel by mi niekto poradit chcela by som si prefarbiť vlasy ale najradsej doma a so samponom alebo si dat urobit melir no neviem ci by mi siel melir lebo mam modre oci a stredne tmavu pokozku a melir by som chcela blond alebo sampon...no mam mensi problem urcite ako kazdy z nas aj ja kedy som bola mladsia som experimentovala s vlasmi a presla som roznymi farbami a samponmi...naposledy som presla z ciernej z odleskom modrej na hnedu teda aspon tak som to chcela ale vlasy ktore som mala odrasten mi chytili na hnedo a od polky hlavy som mala cierne vlasy tak som to nechala tak lebo to nebolo az tak vydiet kedze som mala tmavo hnedu farbu znacky loreal no teraz by som chcela prejst na nejaku blon moje prirodzene vlasy su spinavoblona az nieco medzi svetlulinko hnedou vlasy som si nefarlia uy skoro rok a bola som niekolko krat podstrihnuta takze mam teraz na hlave miz maz vlastnu farbu nieco medzi vybladnutou hrdzavou a hnedohrdzave konce a podstrihnut sa uz nechcem iba v nutnom pripade kedze ma caka stuzkova prosim poradte mi niekto co by sa mi oplatilo podstupit s takymito vlasmi ci prejst radsej na nejaku svetlo hnedu alebo mam aj skusit ten melir a ak by sa mi nepacil ci by sa dlao nejak na hnedu prejst ak by sa to s tym melirom nepodarilo najradsej by som prosila o radu kadernicky

ellie

tak ako pisal/a odpovedam, take sampony existuju, ak vsak mas hnede vlasy a chces blond, neocakavaj, ze ti to chyti, pretoze tie sampony neobsahuju peroxid.. a mojej znamej, ktora ma tmavohnede vlasy napriklad nechytila ani cervena, mala len take nenapadne odlesky.. ak si uz budes ten sampon kupovat, vyber si radsej ten, ktory vydrzi nie osem umyti, ale 24 - tak mas vacsiu sancu, ze ti to chyti..

odpovedam

Existuju sampony na farbenie vlasov - s docasnym ucinkom. Po niekolkych umytiach farba z vlasov zmizne. Je to bezne dostuony tovar v drogeriach. Tak skus :-)