Keď vás lekári zničia

Príspevok v téme: Keď vás lekári zničia
MalaLisa

Spadla som na bycikli. Mala som poranené koleno, noha ma veľmi bolievala a chodila som s tým k doktorovi, ale on povedal,že čo hulákam, veď mám len odreté koleno. Z môjho odretého kolena vznikla akútna sepsa, zápal krvi. Skoro som zomrela. Doteraz mám poruchy imunity a som slabá ako mucha. Sen o rodine sa mi rozpadáva a niekedy sa pýtam prečo a trošku dievčatám závidím, mám 19 rokov a cítim ako stará babka.

hmm...

mimochodom, kedze mas z toho obdobia lekarske spravy, ze si OK, pripadne ziadne poriadne riadky od Dr., mas narok ho obvinit zo zanedbania zdravotnej starostlivosti, (cim sa sice nevylieci tvoja choroba, ale pevne verim ze radami na tejto stranke ano:)), ale uzabrani sa tomu, aby ten menej inteligentny exemplar zhovadil zdravie dalsim nevinnym ludom a ty ziskas odskodne, za ktore si mozes nakupit vsetlky tie doplny vyzivy, nakolko pistovne nepreplacaju doplny vyzivy, ale tebe ich treba na zvysenie imunity. drzim palce:)

hmm...

je mi luto, ze mas taky problem:(((

skusila si akupunkturu anie typy alternativnej mediciny?

imunita sa da podporizt sportom, hoci viem, ze s tvojou nohou to nebude lahke, ale vyskusaj:)

takisto otuzovanim, zdravou stravou a podobne:)
verim, ze nieco z toho Ti pomoze:)
pekne leto

RNG

mala lisa, ber selen, zinok, jod, probiotika, vitamin C a E a rybaci olej, po case sa ti to zlepsi a telo v tvojom veku spravne zivene s tymito doplnkami sa regeneruje.
Pri sepse sa musia davat vcelke davky antibiotik(alebo silnych antimikrobialnych latok) ktore znicia crevnu floru. Ak si tuto neobnovis branim probiotik, pripadne enzymov a extra vlaknin, prides o vsetky uzitocne vitaminy a obranne latky, co probiotika produkuju pre nas, naviac ked tam nie su probiotika, tak sa rozmozu ine skodlive kultury a to nas len dalej oslabuje.
Pouzivanie probiotik vo velkych davkach po pouziti antibiotik by malo byt uz davno automaticke, zialbohu vacsina lekarov si to este neuvedomila.Hlasaju mylnu teoriu, ze sa ten stav nejak "samo automaticky" upravi, co samozrejme je uplna hlupost pri dnesnej hygiene.
Probiotika su povacsine totiz podne a kvasne bakterie a pri nasej hygiene a sterilizacii(varenie) ich mame velmi malu sancu dost dostat.Preto ich treba brat ako laboratorne vyrobeny , od skodlivych bakterii zbaveny doplnok.

agaven

no ber to ako sen stojis a tomu bud rada sama dychas nepotrebujes hadice atd raduj sa zp zivota ano je pravda su natom ludia aj horsie dakujema zato ze sme na tom tak ako sme pekny vecer prajem a už aj noc hadam a pekne spinkanie ak sa neda hajat dajte si cajik na spinkanie .

[zruseny12]

oprava-REBRICEK
REBRICEK je velmi dobry na krvotvorbu atd.
lipkavec cisti krv atd. a mnoho inych byliniek najdes,ktore ti urcite pomozu...

[zruseny12]

MALA LISA
viem,ze je to tazke,radit...ale nevzdavaj sa a bojuj...
daj si do googla ZDRAVIE Z BOZEJ LEKARNE...tam najdes nejake rady pre svoje trapenie...
NAPR.REBRICK JE VELMI DOBRY,LIPKAVEC ATD.najdes si tam bylinky,ktore ti pomozu...vela stastia prajem