CONTRACTUBEX - aj na jazvy po akné ?????????????

makrela

ahojte:) ja som začala používať contractubex tento týždeň na odporúčanie mojej kamošky. Mám 22 r. a z puberta zanechala na mojej tvári mnoho jazvičiek, nie sú veľké ale je ich mrte. Používam gél tretí deň a som naozaj veľmi spokojná, zaberá to, pleť mám krajšiu a jazvičky sa zmenšili. Občas pociťujem svrbenie ale zatiaľ som s účinkom spokojná. predtým som už používala Vichy, Biodermu a iné drahoty ale tie nemali taký účinok ako tento gél. Dúfam, že efekt sa bude iba stupňovať a nie stagnovať :)

Jet

Ahojte...ja mam problem tiez s malymi fliackami po akne nie vela ale mam..maju taku cervenu farbu a scitliveje to po umyti napr...vraj to neni jazva..da sa to nejak odstranit?

qqq

Používala som na jazvy po akné - ale už dosť staré 3 ročné, zjemnilo ich a som spokojnejšia, ale musíš vydržať lebo to trvá aj 3 mesiace (najlepšie v zim. mesiacoch) a zasa o rok to možeš zopakovať. Ono so starými jazvami toho už veľa neurobíš, čítala som že ani laser niekomu veľmi nepomôže. Najlepšie je nanášať si na práve vytvorenú jazvu - tam je výsledok fakt viditeľný.

Andrea_BB

Ja som používala Contractubex na jazvu po úraze. A som s ním spokojná. A čo sa týka účinnosti na akné - to neviem. Ale v letáku sa spomína aj to akné.Výsledok nemôžeš očakávať hneď, najskôr po mesiaci.

mary-anne

ano ja mam s nim skusenosti.. tiez jazvy po akne. skusala som ho par dni, ale nechcelo sa mi cakat, tak som to prestala pouzivat. takze moj nazor- neutralny :o(
ale dala mi ho sestra, ktora je dermatovenerologickou, takze asi vie, co je dobre a nedavno mi to odporucil aj jeden doktor, ze je to dobre na jazvy.. vyskusaj uvidis..