Dovolenka - celiakie

Príspevok v téme: Dovolenka - celiakie
kamala

Chodim s priatelom pol roka a dnes ma prekvapil zajazdom do Tunisu na dva tyzdne. Je to super, ale ... Este sme nemali sex, vlastne ma este nevidel v spodnom pradle a ja sa strasne hanbim, lebo mam 1. stupen celiakie na zadku a zadnej casti stehien. Nie je to take zle, ale v kabinkach v obchode sa nemozem na seba pozriet. Ved to poznate, to svetlo zhora ... Mam 30 rokov a dostala som ju potom, co som schudla 10 kil. Teraz mam normalnu vahu a robim, co sa da - vecer sa masirujem, pouzivam kremy, snazim sa zdravo jest a sportovat Nemate nejaky "rychly recept", ako by som ju za tyzden este trosku zredukovala? Viete, v Tunisku uz to na nas asi pride :-) Diky.

mirka 23

kamla, mne pripadá, že mám 15, nie 30, keď riešiš takéto veci. On je nejaký model, že musíš pri ňom vyzerať perfektne bez jedinej chyby?
Inak, keď sa opališ, tak tu celiakiu nebude tak vidieť. Neboj, budeš pekná.

tinulik24

...keď sa opáliš tak to bude menej vidno, farba ti zjemní kožu napohlad. Ale neboj - tým sa netráp - tiež keď som ešte len začínala s priateľom tak som mala stresy z "každého krivého vlasu" :) ale časom zistíš že je to len malichernosť a ak ťa ľúbi tak je mu jedno či máš trochu celulitídy - hlavne to ber prirodzene a neupozorňuj na to zbytočne. Prajem krásnu dovolenku!!!:D

kamala

Jajka ... pobavila si ma, super :-)

Martina - uz som sa ospravedlnila, jasne ze viem rozdiel ...
Vies, my sme planovali dovolenku v septembri ... Ale ideme teaz ako moj darcek k narodeninam. Ja viem, ze ma lubi, len ja som fakt strasne hanbliva, vobec nechodim na kupko ... Jednoducho, myslela som si, ze mam este mesiac a ... Ale tesim sa, urcite ...

Baby, a ked sa opalim, bude celulitidu vidno menej alebo viac?

martina7914

kamala, prepac, ale 1.stupen celiakie na zadku?
si sa asi pomylila a myslela si celulitidu, lebo celiakia je choroba, ktore sa prejavuje neznasanlivostou lepku. celulitida je tzv "pomarancova koza", ktoru mas pravdepobne na mysli;)
a k veci - prosiiiiiiiim ta, ty neries taketo blbosti!:) ved nikto nie je dokonaly a mat "len" celulitidu nie je take strasne. co by si povedala keby si mala iny zdravotny, tazsi problem? alebo aj iny, horsi, ale esteticky? celulitidou trpi nespocetne vela zien a co?? ved on ta lubi, tak jedna chybicka krasy ho predsa neodradi!! oslobod sa od toho pocitu, ze mas celulitidu, on ma uvidi a zuteka.. jemineee:) ide hlavne o tvoje vnutro, aka si, preto je s tebou. a fakt to neries, ved to nie je nic horzne a navyse to ma vela zien.. a hlavne, ked sa o to ty tak poctivo staras, masirujes, kremujes, spotrujes, zdravo jes. viac preto uz ani nemozes urobit, ver mi!!:) este skus sprchovanie streidavo teplou a strdenou vodou, ale viac fakt nemas co spravit;) tak kliiidek, hore hlavu a vychutnajte si dovolenku!!:)