PRVE TETOVANIE

alzbee

Ale ved my ta nekarhame, my sme len prekvapeni, ze ako sa stale znizuje ta hranica byt akoze dospelym aspon vzhladovo:) myslim, ze najlepsie spravis, ked sa toho, kto ti bude tetovanie robit spytas, ze ci sa to moze nejak poskodit rastom...

bia11111

mam uz aj piercing a ten som si davala v 12...chyba mi len tetovanie...som proste exot a rada sa odlisujem od ostatnych...

bia11111

ale...verte mi mama mi to dovolila....som dost vyspela na svoj vek nesom soplave decko....viem ze to bude na cely zivot mam to dobre premyslene...som si na 100% ista ze to chcem potrebujem radu nie karhanie...a ked ma to nahodou omrzi co som si ista ze sa nestane,tak existuje odstranenie laserom..takze...ktore podla vas decko uz nema piercing alebo kerku.??

00000000001

tiež som toho názoru aby si ešte nejaké tie rôčky počkala. Aj ja mám tetovanie, ale mala som omnoho viac rokov ako ty keď som si ho dávala. Času máš až až, aspoň si to poriadne premyslíš a nebudeš si neskôr vyčítať že si si dala vytetovať nejakú hlúposť. Naozaj, kerka tá je nastálo, budeš ju mať do konca života...tak si to poriadne premysli:)

alzbee

No prepac, ze neodpoviem na otazku, ale tiez ma prekvapil tvoj vek....radsej pockaj. Ved pokial nemas ani 15, tak tusim musis mat povolenie aj od rodicov, nie?

samankaaa

bia11111 no podla mna by si najskôr mala počkať pár rôčkov a potom si rozmyslieť či sa dáš potetovať alebo nie..
a keď uz si ho dáš, premysli si čo si dáš vytetovať aby si sa za to neskôr nehanbila.
..aj ja mám tetovanie, ale dala som si ho robiť ked som mala viac ako ty..
takze ja niesom proti, len podľa mna je to dosť skoro na tetovanie...