kto ma fakt osvecenu dietu s ktorou shudol aspon 5kil?

janusa15

ahojte dakujem za rady,ja mam 165 a 70kil tak kym som mala 65 po druhom porode bolo to este ako tak v poho ale ked som si tento tyzden chcela kupit nohavice a velkost 12-40ako tak zapla nebola som ztoho nadsena.....dietka asi mas pravdu asi sa nato dost sustredim ale vies kazdy chce vyzerat dobre.

Aduliena

Ja som s 90 dňovkou schudla 10 kg, odvtedy prešlo vyše roka a ja mám späť 2kg, takže 8kg je preč a som spokojná, stravujem sa zdravo, jem 3x denne, aj sladkosti si doprajem občas. Dá sa všetko, ale s mierou.

nezer!

nezer! nezer! a znova nezer! to mi hovorieval moj otec, ked som sa snazila drzat nejaku dietu. dost ma to hnevalo a urazalo, no napokon som zistila, ze mal vlastne pravdu. prestala som zrat a zacala som jest !

jankaw

ja som tiez pri 90 dnovej schudla 7 kg za dva mesiace potom som to uz dost flakala, tak som si iba udrziavala to co som schudla. Pri diete treba pevnu volu a trpezlivost a aj po skonceni, stale sa ovladat, inac to budes mat vsetko naspat aj s urokmi :))

kolio125

Skus najskor detox. Ja som tyzden nepil nic ine, len vodu a denne 2 litre 100% dzusu, nejel som nic, pocit hladu som nemal, len som bol castejsie na zachode. Sice neschudnes moc, ale vyolaví ti vsetok bordel z criev. ja som z aten tyzden zhodil 6 kil a dva sa vratili. Som pol roka po tejto kure

sade8

a inak ja sa nejak netrapim vobec, ziadne diety ja neuznavam len nejem po tej piatej, len neviem ci to aj na mna zaberie