Vianoce, PF 2007 a www.zdravie.sk

Príspevok v téme: Vianoce, PF 2007 a www.zdravie.sk
Alternativa

Mozno nas bude viac, ktori maju chut vyjadrit obdiv a podakovanie vsetkym, ktori nam tuto www chystaju a strazia jej korektnost. Je tu naozaj vela hodnotnych informacii. Napr. ma nadchlo nove on line knihkupectvo. Vyber knih je paradny.
Je fajn, ze okrem adminov vytvarame cez forum vsetci cosi, co nie vzdy clovek najde : kontakt, radu, dobre slovo.
Zazelajme si vsetci navzajom pokojne vianocne sviatky a dobry start do roku 2007. Samozrejme so zdravim aj s www.zdravie.sk :o}

pišta

Zvonivé a krásne Vianoce,
pohodu a lásku,
žiarivé zdravie v novom roku
.
tvorcom tohoto webu,
prispievateľom aj čitateľom
.
želá Pišta.

ali

aj ja sa chcem srdecne podakovat a prajem vsetkym ludom, aj adminom naaaaaadherne vianoce (sice pravdepodobne bez sniezika... :-( ), aby si uzili ten krasny cas, kedy su vsetci plny lasky, ochoty a su so svojimi rodinami. a do noveho roka prajem vela uspechov, ZDRAVIA, a hlavne staly usmev na tvari :-)

inka

Pripajam sa k želaniu a zaroveň všetkym prajem veľa,veľa lasky a zdravia,pokojne a radostne prežitie vianočnych sviatkov .A zaroveň chcem osobitne TEBE Alternativa a mnohym dalšim srdečne podakovať,že ste nas tu po cely rok podporovali a davali nam rady ako prekonať naše boliestky a trapenia.Srdečna vďaka!

lena22

Ďakujem, že v roku 2006 som si rada ťukla túto www. Čiže celému kolektívu www. Prajem všetkým krásne Vianoce plné lásky a porozumenia.