Keď mi bije rýchlo srdce je mi veľmi zle a tečie z nosa krv,POMOOOC :´-(

Príspevok v téme: Keď mi bije rýchlo srdce je mi veľmi zle a tečie z nosa krv,POMOOOC :´-(
už sa bojím

Keď mi bije rýchlo srdce je mi veľmi zle a tečie z nosa krv, :´-(
Ani neviem kedy to začalo,dajme tomu asi pre pol rokom. Zvyklo mi byť zle taký tlak na prsiach,ako kŕče a popritom mi bilo veľmi rýchlo srdiečko.
Najprv som to pripisovala že je to z chrbtice keďže mám skoliózu , ale keď sa mi to opakovalo a potom sa pridalo to krvácanie z nosa ktr. trvá 4mes.Začala som sa už báť.Samozrejme keď mi je zle mám vysoký tlak a tep.
Čo mám robiť? Kde s tým mám ísť?

p.s. mám 18r
Ďakujem

Peto T

1, Ihneď začať užívať dlhodobo aspoň 1000mg vitamínu C denne, a 50mg rutínu, oboje rozdelené aspoň v 3 dávkach počas dňa, s jedlom. Veľa piť.
2, Navštíviť doktora.

vysokytlak

urcite bez k doktorovi.ja sa liecim na vysoky tlak uz par rokov.a tlak na prsiach,pichanie na hrudi,nevolnost,krvacanie z nosa atd mam aj ja.doktorka mi vravela ze to vsetko su priznaky ze mam vysoky tlak.

modracik

Jednoducho posluchni,a daj sa vysetrit.I ked nie vzdy sa podari urcit spravnu dignozu,ale nech Ti urobia zakladne vysetrenia,na tom trvaj.Uvidis na vysledkoch,potom sa rozhodnes ci budes riesit problem prirodźenou cestou bez vedlajsich ucinkov, alebo chemickou-liekmi,s vedlajsimi ucinkami.Mozno bude treba oboje.