Svrbenie a male vyrazky na penise

Príspevok v téme: Svrbenie a male vyrazky na penise
arthurus

Dobry den! Po poslednom pohlavnom styku som si vsimol na zaludi hlavne v jeho najsirsej casti malicke drobne vyrazky. Vyrazky asi po dvoch dnoch zmizli ostali len malicke cervene fliacky a aj tie sa stracaju. Spociatku sa mi videlo ako by sa mi trochu zuzil otvor predkozky, teraz je to uz vsak vyzera byt v poriadku. Stale mam vsak mierne svrbenie predkozky.a koza na predkoze posobi mierne suchym dojmom. Inak nepocitujem ziadne bolesti. Momentalne som v zahranici. Chcem sa opytat ci je nutne vyhladat co najrychlejsie lekarsku pomoc alebo to este nejaky cas vydrzi (cca. 2-3 tyzdne). Taktiez by som sa rad spytal na to akeho lekara mam vlastne navstivit. Neviem ci je tot urologicka zalezitost alebo kozna alebo nejaka ina. Velmi pekne dakujem za odpoved.

sisa72

lekarovi urologovi.. a mast sa da kupit myslim bez lekarskeho predpisu.. neviem presne mne to predpisuje ženská lekarka pri mikoze a manžel to vždy dostane odomna,má také príznaky ako Ty..tak používa tuto mast a prejde to..

sisa72

nemusíš vyhladat lekára ak máš doma napr. mast Canesten lebo Fungicidin... môžeš si žalud natierat 3x denne, ak však masť nemáš tak chod k lekarovi..