Mladsi???? co vy na to?

sandi

aj moj manzel je odo mna mladsi a dobre je...lol
a ten jeden rok vobec nie je prekazkou,su vztahy kde prevlada aj 10 rokov,muz mladsi...lol

gejsa

Tak napr ja som chodila 4 roky od svojich 17 s chalanom, teraz ani neviem, preco som s nim bola. Mam noveho zlateho, chutneho, mileho, normalneho spolhaliveho atd a je odo mna o tri roky mladsi. :D sranda je, ze sme spolu "chodili" ked ja som mala 15 a on 12 a po dvoch mesiacoch sme sa "rozisli", ale ja som ho mala naozaj rada a on mi aj doteraz hovoril, ze aj ked nevedel, co to znamena, ze ma lubil a nemohol na mna zabudnut. odvtedy sme sa nerozpravali a ani nevideli, lebo on mal u nas v dedine len babku. po 7 rokoch sme sa stretli a hned, ako som ho uvidela a pocula ho rozpravat, som sa donho uplne zblaznila. on nemal ziadnu babu, myslim, ze so ziadnou ani nechodil, ani sa nebozkaval, nic. baby, ale to je chalan a tomu, co ma teraz 23, moj terajsi ma 19, nesiaha ani po clenky, aj ked ten byvaly je buduci pravnik, co vam poviem. takze, ja nemyslim, ze vek rozhoduje a ani asi nejak extra skusenosti. neskusaj to s nim, pusti sa do toho!!!!! :)

Adulka=)

kika:) / ...a bud si ista ze ho nikdy nevymenim, nikto by ma neurobil stastnejsiou ako on...to hej, mozme si gratulovat:)

adulka=)

no podla májú niektorí chalani/chlapi lepší rozum a sú owela inteligentnejší ako niektorí starší / kika:) ja som presne ten istý prípad, a chodíme spolu už vyše roka :) takže pohode, neviem nad čím rozmýšlaš..

Annjee

Prečo nie???...mám kamoša,krotý ma o
3 roky mladšiu a druhý o 5 a nemajú s tým problém.......ten jeden rok nie je nič...neboj,za skúšku nič nedáš:)))